Stabilizujte firmu s novým číslem časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY

V době krize mnoho z vás určitě napadla otázka: Jak pomocí týmu stabilizovat firmu? Tak přesně to je téma nového vydání časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY,
které právě vyšlo. 


O stabilizaci jsme mluvili na našem prvním webináři, který měl tak velký úspěch, že jsme si řekli, že toto téma je to pravé pro náš časopis. Zeptali jsme se proto našich klientů, jaké krize prožili oni, jak se k nim postavili a jak je dokázali zvládnout.

"Toto číslo našeho časopisu jsme nevěnovali "krizi", věnovali jsme ho "příležitosti".
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka ve společnosti Performia, spol. s r.o.

Firma CZECH PROMOTION na českém trhu působí už nějaký ten pátek a zažila krizi i v roce 2008 a 2009. I přesto se jim v těchto letech podařilo dosáhnout velkých úspěchů. Jak to dokázali a co za tím vším stalo, popsal v rozhovoru Jan Coufal, generální ředitel společnosti CZECH PROMOTION.

Marten Runow, zakladatel Performie International, se rozepsal o tom, jak pracovat s lidmi v době krize a jak poznat, že váš tým nefunguje.

Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka české pobočky Performie, prozradila, jak zvládnout každou náročnou situaci. „Ať už jste teď, nebo v budoucnu budete v nějaké náročné situaci, vždy myslete na to, že řešení existuje.“

Nezmeškejte nové vydání časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY. Dvacáté čtvrté číslo si můžete objednat zde, nebo nám napište. 

Potřebujete zjistit, jak najít ty správné lidi? 

Přihlaste se na naši přednášku.  


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek