Vyhrajte volnou vstupenku na přednášku o výběru zaměstnanců!

Znáte odborné přednášky společnosti Performia? Týkají se zejména výběru zaměstnanců, toho, jak zaručeně poznat, že přijímáte toho pravého kolegu, nebo třeba toho, že existují různě motivovaní lidé a co vše byste měli sledovat u svých nových, ale i stávajících zaměstanců. Odpovězte do 10.6.2015 na tipovací otázku a vyhrajte volnou vstupenku na tuto přednášku.


Jde o přednášku Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli, kterou pravidelně organizujeme v Praze a v Brně.

Oborné přednášky Performia

Zajímají mě aktuální termíny přednášky Jak efektivně vybírat zaměstnance, kde se mimo jiné dozvím třeba:

  • jak se dozvědět pravdu o uchazečích,

  • jak odhadnout jejich povahové rysy,
  • jak urychlit a zefektivnit celé výběrové řízení,
  • jak předcházet vysoké fluktuaci pracovníků
  • ... a mnoho dalšího.

Tipněte si a vyhrajte jednu z 10ti volných vstupenek na přednášku!

Ve hře je 10 volných vstupenek v hodnotě 500 Kč, které můžete uplatnit do konce roku 2015. Co pro výhru udělat?

Tipovat můžete do 10.6.2015 včetně. Vyhrají ti, kteří se trefí k přesnému číslu nejblíže.

NÁPOVĚDA: Spot o budování týmu Performia Kára v češtině najdete TADY. POZOR! Je to pouze spot za Českou republiku, tipovat ale budete číslo za všechny Performia země. Performia působí celkem ve
29 zemích světa.

Svoje tipy posílejte na adresu prednasky@performia.cz nebo přes kontaktní formulář níže (do poznámky napište svůj tip).

Nechcete-li čekat, zda vyhrajete a chcete se rovnou přihlásit na některou z přednášek, můžete tak udělat přímo na našich stránkách.
(Vyhrazujeme si právo nepřihlásit do soutěže personální agentury a naši konkurenci.)


Přihlásit se na přednášku Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli, kterou pravidelně organizujeme v Praze a v Brně.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek