Zájem o vzdělávání roste a naše přednáška trhá rekordy

Jsme v polovině Performia roku a již jsme překonali loňský rekord v počtu účastníků naší oblíbené přednášky Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli.

„Za loňský Performia rok (9/2014 - 8/2015) jsme vyškolili na našich přednáškách celkem 272 lidí. Momentálně jsme teprve v polovině Performia roku a již se naší přednášky zúčastnilo 281 personalistů a šéfů firem, kteří se zajímají o efektivní výběr zaměstnanců. Lidé čím dál tím více hledají kvalitní informace a investují do sebevzdělánvání. Velice často máme obsazený termín i tři týdny před jeho konáním," prozradila naše manažerka odborných přednášek Denisa Hrubešová.

Lucie Spáčilová, Performia

"Přednáška mi pomohla si uvědomit důležité vztahy na pracovišti mezi zaměstnanci a do budoucna rozšířit obzor při výběru a hodnocení výkonu pracovníků," napsal po přednášce pan Vladimír Coufal, CEO ze společnosti be3D, s. r. o.

"Příjemným a uceleným způsobem řečeno vše, co je známé a jasné, ale na co se velmi často zapomíná nebo je přehlíženo jako nedůležité," zhodnotil Ivan Fibír, manažer inkasního oddělení ze společnosti EOS KSI Česká republika, s.r.o.

"Přednáška mi ukázala nové souvislosti. Díky." napsal krátce Jaroslav Liška, ředitel společnosti Podorlická kartonážní spol. s r.o.


Zarezervujte si své místo na přednášce ještě dnes a zjistěte podle čeho vybírat lidi do Vašeho týmu nebo jakou roli hraje životopis, osobní sympatie či reference ve výběrovém řízení.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek