Zavařená motivace. Kde se vzala a kdo ji vytvořil?

Někteří z vás už o něm slyšeli, někteří ho od nás dokonce letos na Vánoce i dostali. Řeč je o vánočním dárku pro naše klienty. Tentokrát jsme se totiž rozhodli, že se vzdáme klasických bonboniér, které se ve firmě jednorázově spotřebují. Chtěli jsme pro naše největrnější klienty něco, co je bude provázet co nejdéle, ideálně po celý rok. A tak vznikl nápad na malou sklenici plnou motivace na každý týden v roce.


Nápad sice vzešel od nás, ale převážně obsah této sklenice vytvořili děti ze základní školy BASIC. Naším posláním je budovat silné týmy ve firmách a díky tomuto projektu jsme měli možnost podpořit již děti, aby se naučili pracovat v týmu. Ozdobily samotné sklenice, navzájem se inspirovaly a vytvořily 52 vzkazů, kterými ozdobené sklenice naplnily. Každý vzkaz má za úkol dodat radost a inspiraci dospělým, kteří často pracují hodně a usilovně jako jejich rodiče.

Podporovat týmovost již u malých dětí je velmi důležité pro jejich budoucí život a my jsme rádi, že jsme je do tohoto projektu mohli zapojit. Navíc jsme díky tomu finančně podpořili soutěž SRDCE S LÁSKOU DAROVANÉ, do které se každý rok zapojují dětské skupiny se svými projekty z různých koutů republiky. Děti se při tvorbě těchto projektů učí spolupracovat, pochopit různé generace a odlišné skupiny a rozdávat lásku a radost kolem sebe. A vy nyní můžete tento projekt podpořit svým hlasem

U našich klientů sklidil tento originální dárek velký úspěch. Někteří z nich byli až dojatí. Je totiž pravdou, že dětský svět je jiný, než ten dospělý a ve sklenici tak najdete nejednou úplně „obyčejné“ přání, které vykouzlí úsměv na rtech a možná i dodá odvahu do dalšího týdne. 

Co vy na to? Líbí se vám tento nápad?
Projekt můžete nyní podpořit svým hlasem.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek