Zbývá posledních pár míst na komunikačním soustředění

Jedinečný čtyřdenní trénink v krásném prostředí v hotelu Dvůr Pecínov u Benešova se blíží. Koná se již v říjnu tohoto roku. Ale pozor! Zbývá už jen pár posledních volných míst! 


Komunikační soustředění není jen pro personalisty, ale hodí se každému, kdo v běžném životě jedná a spolupracuje s lidmi. Díky velmi účinným cvičením ve dvojicích pod vedením zkušeného trenéra zlepšíte svou komunikační schopnost během pár dní. Chybět samozřejmě nebudou ani přednášky a ukázky, které vám pomohou lépe pochopit principy komunikace a umožní vám tak z tohoto tréninku vytěžit maximum. 

Jestli máte dojem, že komunikace je o tom, jaká slova používáte, pak budete určitě mile překvapeni.

Chcete se naučit

  • Jak způsobit, aby byla komunikace efektivní a druhá strana se zbytečně nerozpovídala? 
  • Jak rozmluvit i toho, komu se moc mluvit nechce?
  • Jak s lehkostí a efektivně nastartovat, vést a ukončit rozhovor? 
  • Jak lidem dávat najevo, že je posloucháte? 

Pak už na nic nečekejte a přihlaste se o své místo na komunikačním kurzu. A nezapomeňte, že komunikace je schopnost a každá schopnost se dá zlepšovat.  

Kdo trénink povede?

Martin Kepka

Martin je zkušeným a oblíbeným konzultantem naší spřátelené společnosti Business Success. Trénink komunikace patří mezi jeho nejoblíbenější služby, setkal se při něm již se stovkami účastníků. Mimo jiné je známý svou precizností, profesionalitou a lidským přístupem, který do své práce denně vnáší.

Iva Schulzová

Iva má sama za sebou nemálo takových tréninků v komunikaci. A na víc si vše už více než tisíckrát vyzkoušela na pohovorech s kandidáty či při ověřování referencí, které již přes 10 let dělá pro naše klienty.

Chcete o komunikačním soustředění vědět více?

Nebo se dokonce rovnou přihlásit? 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek