21. číslo časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY, 
je na světě!

Příprava před startem výběrového řízení je téma, které jsme zvolili zcela záměrně. Už delší dobu pozorujeme, že je to věc, která až moc často způsobuje komplikace v najímání nebo dokonce může za úplný neúspěch. A to nás prostě nenechává chladnými. Proto je nové číslo DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY zaměřené právě na toto téma.

Časopis DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY
Nepodcenit přípravu je chytré, protože nikdo nechce komplikované nebo opakované výběrové řízení.
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka a zakladatelka společnosti Performia, spol. s r.o.

EDITORIAL od Lucie Spáčilové:

Jsem moc ráda, že v tomto čísle máme pohled z Norska od kolegy Ivara Bruvolla, který je většinou velmi stručný a věcný. Jeho pohled z třicetileté praxe je tedy velmi přímý a zásadní.

Pro další inspiraci jsme vyzpovídali naše čtyři klienty. Od Dariny Rössl ze společnosti Huhtamaki se například dozvíte, jak u nich pobíhá příprava nebo jak zvládají práci s nováčky. Na stejné téma se vyjádřil také Branislav Mózer ze společnosti INTERSOFT - Automation a prozradil nám, jak to celé zvládají bez personalisty.

Předplaťte si časopis plný inspirace

Chcete mít vždy dostatek inspirace pro oblast vedení lidí a vědět, jak vytvořit a udržet skvělý tým? Pak tu pro Vás máme předplatné časopisu. Na rok stojí jen 199 Kč a informace v něm obsažené jsou k nezaplacení.

Časopis vychází pravidelně v únoru, červnu a říjnu.

Anebo se staňte naším aktivním klientem a dostávejte časopis do své schránky zdarma.


Přijďte se podívat na jednu z našich přednášek, kde si časopis můžete odnést v tištěné podobě!

Termíny nejbližších přednášek zde.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek