Časopis Dobrodružství personalistiky slaví 10 let!

Dobrodružství personalistiky, náš časopis, který pro vás připravujeme třikrát ročně, slaví desáté výročí. Už deset let je určen nejen personalistům, ale také šéfům, manažerům a vlastně všem, kdo se o personalistiku zajímají.


V roce 2011 vzniklo první číslo časopisu jako ideální platforma pro sdílení úspěchů našich klientů a jako inspirace a podpora českých firem v oblasti budování úspěšných týmů. S již 17 lety praxe máme stále co říct a rádi se s vámi o naše zkušenosti dělíme. A proč jsme vlastně vybrali název Dobrodružství personalistiky?

„S názvem přišla naše trenérka a dlouholetá členka našeho týmu Marta Machovská. Jednou mi do předmětu e-mailu o newsletteru napsala právě „Dobrodružství personalistiky“. A to se mi moc líbilo. Ano, je tam ta podobnost s českým kriminálním seriálem Dobrodružství kriminalistiky, který vždy odhaliloval nějaký funkční způsob, jak něčemu přijít na kloub. To mi přišlo vtipné a trefné, a tak jsme to použili.“
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti Performia

Žebříček nejčtenějších článků časopisu ukazuje, že naše čtenáře obecně nejvíce zajímá odhalení opravdových motivů a potenciálu u kandidátů. Proto najdete v každém čísle příklady z praxe českých firem.

Aktuálně je na světe už 26 čísel Dobrodružství personalistiky, která se věnují například tématům jako je motivace, stabilita, produktivita nebo inzerce.

Hlavní články a odborný obsah má od prvního čísla na starosti Lucie Spáčilová. O rozhovory, pohledy zvenčí a finální podobu časopisu pečuje Barbora Hartmannová. V neposlední řadě je třeba zmínit také Zdeňku Škochovou ze společnosti PROSPECTEA Česká republika, s.r.o., která zaštiťuje vydání časopisu. Dobrodružství personalistiky se dokonce stalo vzorem pro mezinárodní časopis, vydávaný centrálou Performia International, na což jsme opravdu hrdí.

Barbora Hartmannová, dobrodružství personalistiky

Barbora Hartmannová s certifikátem za to, že už jsme pro své klienty vydali 25 čísel časopisu.

Aktivním klientům zasíláme každé tištěné vydání zdarma a od roku 2019 je Dobrodružství personalistiky dostupné i pro předplatitele, jejichž zájem neustále stoupá a je pro nás potěšujícím potvrzením kvality a úrovně časopisu.

A co vy? Už jste četli nejnovější číslo?

Chcete nahlédnout do starších čísel, nebo získat předplatné?


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek