Česká Perfomie je opět zlatá!

Začínáme nový rok a za ten minulý si domů vezeme zlato. Opět jsme to dokázali. Porvali jsme se se všemi ostatními pobočkami Performie International. Všechny jsme je předběhli a po roční pauze opět okupujeme první příčky.


Velká mezinárodní konference všech poboček je za námi. Tentokrát se konala v Maďarsku. Jde vždy o milou akci, kde se setkáme s kolegy ze všech koutů světa. Můžeme se podělit nejen o svoje úspěchy, ale i o neúspěchy. Nasdílíme si vzájemně svoje povedené akce a inspirujeme jeden druhého k tomu, co a jak ještě můžeme posouvat dál.

K této akci samozřejmě neodmyslitelně patří vyhodnocení uplynulého roku. V rámci toho je vždy vyhlášena nejlépe expandující pobočka světa. Loni nás v závěrečné rovince předběhla Kolumbie. I letos jsme svedli lítý boj. Tentokrát z něho ale jako vítěz vyšla právě ČESKÁ REPUBLIKA. A navíc naše Renata Krutská je druhým nejlepším prodejcem a Hana Slačálková druhým nejlepším dodavatelem na světě.

Moc děkujeme všem, kteří nás v závěrečné cílové rovince podpořili. Také všem, kteří s námi zlepšují podmínky v českých firmách a dávají šanci opravdu šikovným a produktivním lidem. Zůstaňte s námi i nadále. Chystáme pro vás opět velké věci. Bude to zase parádní rok.

Performia CZ slaví v příštím roce 20. výročí svého vzniku. No, nebyla by to paráda získat na toto krásné jubileum 10. zlatou hvězdu? Co vy na to? Sledujte nás i nadále a držte nám palce na naší další cestě. Bez vás by to totiž nešlo.

Chceš o 10. hvězdu bojovat po našem boku? Právě hledáme nového parťáka.  

Hledáme konzultanta do Prahy. Možná jsi to ty! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek