Chystáme odborné přednášky pro další rok. Odstartuje Praha, následovat bude Brno!

Vrátili jsme se k pořádání pravidelných odborných přednášek a v dalším roce v tom budeme s radostí pokračovat. A protože není čas ztrácet čas, připravili jsme pro vás přednášky již v lednu a na začátku února. Kde se s námi můžete potkat a kdo je povede? 


Víme, že je to s lidmi občas složité. Právě proto bychom Vás rádi seznámili mimo jiné s tím, jak rozeznat produktivní lidi od těch destruktivních. Přednáška trvá jen pár hodin, není tedy možné, abychom Vám předali všechny informace o tom, jak vytvořit skvělý tým. Jsme si ale jistí, že si z ní odnesete plno zajímavých a nových informací, které můžete ihned aplikovat v praxi. 

Přednášku již v Čechách a na Moravě absolvovalo více než 4 000 manažerů a personalistů.

Co se na přednášce dozvíte? 

  • Jaké 4 faktory musíte znát pro jednoznačné rozpoznání vhodnosti kandidáta pro hledanou pozici,
  • čeho se vyvarovat v inzerci, abyste nepřicházeli o šikovné kandidáty
  • jak se dozvědět pravdu o uchazečích,
  • jaký klíčový faktor ovlivní, zda Váš výběr bude úspěšný
  • jak urychlit a zefektivnit celé výběrové řízení
  • co vše se musíte naučit, abyste byli opravdoví "profíci" ve výběru zaměstnanců.

Na jaké přednášky se můžete těšit? 

Ve čtrvtek 26. ledna 2023 proběhne živá přednáška v Praze. Povede ji Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performie, která přednáší širokou škálu HR témat. Díky svým bohatým zkušenostem z oblasti HR se můžete těšit na plno příkladů přímo z praxe. Setkáme se na naší pražské pobočce na Chodově. 

Další přednáška, tentokrát v Brně, proběhne ve středu 8. února 2023 v přednáškové místnosti AMOEBA v prostorách Technologického parku Brno. V Brně povede přednášku Marta Machovská, dlouholetá konzultantka a trenérka Performie. Marta se ráda podělí o znalosti a zkušenosti, které získává, při práci s našimi klienty. 

Přihlaste se na přednášku ve vašem městě ještě dnes! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek