Co vás čeká s Performií v dalším roce? 

Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme. 


Těšit se můžete samozřejmě na naše klíčové semináře. Seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým můžete v Praze absolvovat už 18.-19. ledna, v Brně potom 24.-25. ledna. Druhý klíčový seminář Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál se bude konat od 28. února do 1. března v Praze a 15.-17. dubna v Brně. 

Hned 16. ledna se můžete online připojit k Lucii Spáčilové na workshop Personální strategie

V únoru se k nám můžete připojit na další z našich webinářů. Webinář Proč lidé přestávají následovat lídry aneb 5 věcí, které byste měli o svých lidech vědět s Lucií Spáčilovou proběhne 27. února od 14 hodin.

V termínu 20.-23. března se můžete zúčastnit našeho komunikačního tréninku. V hotelu Studánka v Rychnově nad Kněžnou strávíte 4 dny pod vedením našich konzultantů, kteří se zaměřují právě na komunikaci, kteří vám dodají jistotu v tom, jak komunikovat nejen při pohovorech, ale i v rovině osobních vztahů.

Pokud Performii ještě tolik neznáte, můžete se s námi přijít seznámit na naše přednášky. Přednášku Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli pořádáme v Brně. V Ostravě a Olomouci pak Ivana Drábková přednáší na téma Kdo pomáhá a kdo se veze

A v neposlední řadě pro vás chystáme květnovou konferenci. Na konferenci opět uslyšíte naše trenéry. Těšit se samozřejmě můžete i na řadu konkrétních příkladů z praxe, a to přímo od našich úspěšných klientů. Konference se bude konat 22. a 23. května v Praze a již nyní si na ní můžete rezervovat své místo!

Tak co vy na to? Už se taky těšíte?

Váš Performia tým

Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

Česká Perfomie je opět zlatá!


Začínáme nový rok a za ten minulý si domů vezeme zlato. Opět jsme to dokázali. Porvali jsme se se všemi ostatními pobočkami Performie International. Všechny jsme je předběhli a po roční pauze opět okupujeme první příčky.

celý článek