Elen nově v roli trenéra seminářů

Už v srpnu se můžete na našem semináři Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál potkat s Elen Sklenářovou v roli trenérky. Do teď jste se na tomto našem semináři potkávali primárně s Hankou Slačálkovou a Ivou Schulzovou. Od srpna se však do trenérského týmu přidá právě Elen. 


Elen moc dobře ví, jak může jeden člověk rozložit celý tým. Nejen proto dnes pomáhá desítkám firem uvádět Performia nástroje a postupy do praxe, aby žádný z jejich klientů nemusel řešit takové problémy, jaké řešila ona sama. I proto se rozhodla, že rozšíří náš tým trenérů pro seminář Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál. 

Od doby, co jsme si ji získali díky naší animaci "kára", je Elen nepostradatelnou součástí Performie. Všechnu svou energii vkládá právě do práce s klienty a udělá vždy vše pro to, aby se posouvali dál a dál a Elen tak na ně může být právem pyšná. 

Díky všem jejím zkušenostem se už všichni těšíme na její zajímavé semináře, na kterých můžete čekat nemálo příkladů přímo z praxe.  

Všechny naše trenérky jsou skvělé, a to je další důvod, proč si nenechat tento seminář ujít.  
Přihlaste se na něj ještě dnes! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek