Jak je důležité míti personalistu? O tom v novém čísle Dobrodružství personalistiky

Další vydání časopisu Dobrodružství personalistiky právě opustilo tiskárnu. Hurá, můžeme se pustit do čtení! Tentokrát jsme se zaměřili na téma Šéf a jeho lidé: Jak je důležité míti personalistu.


V rozhovoru s výkonným ředitelem developerské společnosti MIG s r.o., Romanem Šebelou, se dočtete, jak může úzká spolupráce vedení a schopného personalisty nasměrovat budoucnost firmy správným směrem.

Také si posvítíme na to, jakých 10 vlastností by měl dobrý personalista mít a co od něj jako šéf můžete očekávat.

„Když HR oddělení funguje dobře, může představovat velmi silný vítr do plachet firmy. Když nefunguje, nebo dokonce vůbec neexistuje, má firma pravděpodobně velký kus nevyužitého potenciálu.“
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka ve společnosti Performia, spol. s r.o.

Samozřejmě Vás neochudíme ani o příklady z praxe českých firem. Vyzpovídali jsme tři úspěšné klienty a zeptali jsme se jich, kdy je ten správný moment najmout personalistu a proč je komunikace mezi vedením a HR důležitá.

Mimo to se můžete těšit i na pohled zvenčí, kde se k roli úspěšného personalisty vyjádřil zakladatel Performie, Mårten Runow, a ředitel Performie v Kolumbii, Jairo Pinilla.

Četli jste již nové vydání? Ne? Je opět nadupané poznatky a tipy z oblasti personalistiky. Tak směle do toho!

Chcete časopis dostávat pravidelně do schránky? 

Objednejte si předplatné. 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek