Jaké emoce "cloumají" vašimi lidmi? Pochopte je díky našemu filmu o emocích

Připravili jsme pro Vás jedno specifické téma, které se ve firmách příliš neprobírá, ale které je vlastně všudypřítomné. Napadlo Vás někdy, jak velký vliv mají negativní emoce na výsledky Vašich lidí a celé firmy? Přečtěte si náš článek a díky filmu o emocích zjistěte ještě víc.


Jaký vliv mají negativní emoce na výsledky firmy?

Emoce v týmech zásadně ovlivňují nejen náladu, ale i samotný výkon Vašich lidí. (...) Proto pokud chcete i v dnešní nestandardní situaci zajistit vysokou produkci a dobrou náladu v týmu, je třeba se zaměřit na emoce svých kolegů a neustále pracovat na jejich zvyšování (zvedání nálady).


A ještě něco...

Abychom naše klienty a šikovné české firmy podpořili, snížili jsme dočasně cenu online verze našeho DVD s názvem Emoce na pracovišti: Pomáhají nebo škodí? Jestli ho ještě ve Vaší firemní knihovně nemáte, možná je na něj právě teď ten pravý čas.

Níže najdete ukázku k emoci strach, která se byla se současnou situací dost pevně spojená.
A více o DVD se dozvíte tady.

Přejeme Vám, ať jsou Vaši lidé z velké míry dobře naladění i v této nesnadné době.

Strach, hněv nebo radost. Poraďte si s každou každou emocí. 
 

Pusťte si naše DVD Emoce na pracovišti a porozumějte lépe svým lidem.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek