Lucie Spáčilová: rozhovor pro server MladýPodnikatel.cz

Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti Performia, poskytla rozhovor serveru MladýPodnikatel.cz. Rozhovor se týká výběru zaměstnanců, ale také toho, jak má firma pracovat s již přijatými zaměstnanci nebo jaké zkušenosti mají její klienti v oblasti výběru zaměstnanců.

V rozhovoru mluvila o tom, co už většina klientů Performia zná - jakou váhu přikládat životopisům, čeho si při výběrovém řízení všímat, ale i o tom, o čem klienti Performia neslyší denně - k jakým nejčastějším chybám při výběrových řízeních docází, jak vidí drsné postupy některých personalistů při obsazování opravdu důležitých pozic.

Chcete se dozvědět více o tom, jak to chodí v Performii? Nebo byste se chtěli přidat? Podívejte se na naše kariérní stránky. 


Rozhovor si přečtěte TADY.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek