Máme nový Performia Space, užijte si ho taky

Asi každý člověk má rád hezké prostředí, nějakou pěknou místnost, ze které pohoda a inspirace přímo křičí. To se pak pracuje samo a nápady Vám jen skáčou na papír. I my takovou místnost chtěli, a tak jsme si ji vytvořili. Rádi bychom Vám proto představili naši novou kreativní zasedací místnost, které říkáme Performia Space. 


Chtěli jsme něco nového, moderního, ale zároveň útulného. Zkrátka místnost, kde se každý bude cítit vítaný. Přišlo několik návrhů, různých představ a následně několik měsíců zařizování. A tak nás v Performii navštívil malíř, montér, podlahář a plno dalších lidí, kteří pracovali na tom, aby vše vypadalo perfektně. Návrh interiéru nám vytvořila Pavla Piknerová a kresby Markéta Daňková. A toto je výsledek.

Rádi Vám náš Performia Space půjčíme

K dispozici je Vám i pohodlný gauč, na kterém si můžete odpočinout

S námi neumřete ani hladem ani žízní. Občerstvení Vám můžeme zajistit

Náš Performia Space (angl. prostor, ale i vesmír) se hodí na schůzky a jednání či menší školení a my Vám jej rádi zapůjčíme. Stačí se nám jen ozvat. K dispozici je nejen televize a flipchart, ale také zeď, na kterou můžete bez sebemenších výčitek psát. V zimních měsících Vám rádi zapneme topení a v letních pro změnu klimatizaci.

Velkou výhodou je lokalizace. K dispozici je parkoviště, ale také autobusová zastávka a nedaleká stanice metra Opatov. A pokud to budete potřebovat, dáte nám vědět a my pro Vás zajistíme i občerstvení. 

Místnost je určena pro menší počet lidí. Osm je naprostý ideál

Pro komfortnější sledování prezentace můžete využít televizi a k dispozici je i flipchart

Pokud máte v plánu nějakou akci a chtěli byste změnit prostředí, nebo zkusit jen něco nového, ozvěte se nám.

Chcete Performia Space využít?

Ozvěte se nám.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek