Máme za sebou další dva PERFORMIA BRUNCHE pro naše VIP klienty

21. listopadu 2018 se uskutečnil první PERFORMIA BRUNCH, a to ve firmě PAS, s.r.o.. Druhý BRUNCH se konal 12. prosince 2018 ve firmě AHORN CZ s.r.o..

Téma setkání PERFORMIA BRUNCHE bylo "Interní kvalifikace – využíváte opravdu všechny možnosti?“ 

Lucie Spáčilová se s klienty podělila o své nápady a realizované akce, které nashromáždila za čtrtnáct let svého působení v čele společnosti PERFORMIA, spol. s r.o..

Ve firmě PAS, s.r.o. jsme zjistili, jak to chodí ve skupině, kde kooperuje administrativa se skladem a na jaké problémy lze v tomto modelu narazit. Dozvěděli jsme se, jaké kroky ve vedení dělají, aby tým stmelili. Firma PAS, s.r.o. prodává vše, co potřebujete v běžném kancelářském provozu a je jednou z největších na českém trhu. Moc děkujeme zakladatelce firmy Martině Zacharové a její pravé ruce Lucii Veverkové za milé přijetí a sdílení informací přímo z praxe.

Lucie Spáčilová zahájila PERFORMIA BRUNCH ve společnosti PAS, s.r.o. na téma "Interní kvalifikace"

Naše druhé setkání se konalo ve firmě AHORN CZ s.r.o., kde jsme se podívali do výroby postelových roštů, matrací a postelí. Dozvěděli jsme se, jak to vše začalo a do kolika zemí v současné době vyvážejí své produkty. Pavel Koňarik, jednatel společnosti, nám prozradil, jak vznikla myšlenka založit tuto firmu a zodpověděl naše všetečné otázky, kterých bylo opravdu mnoho. Jana Poulíková, personalistka a asistentka jednatele, pro nás vše skvěle zorganizovala. Moc děkujeme. 

Každý z klientů se zapojil do diskuze a inspiroval své kolegy z jiných firem. 

Těšíme se na další setkání na společném PERFORMIA BRUNCHI.


A kdo že to jsou Ti licencovaní VIP klienti? Podívejte se na video našeho zakladatele Mårtena Runowa o účelu licence od Performia.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek