Od teď můžete mít náš časopis ve schránce i vy! Spouštíme předplatné

A je to tady! Dlouho očekávané předplatné našeho časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY je venku! Poslední dobou jsme dostávali jeden dotaz za druhým, zda je možné si náš časopis předplatit. Tak jsme si řekli, že chceme, aby to možné bylo. A teď to možné je. 

Předplaťte si časopis plný inspirace

Náš časopis už určitě znáte, za posledních 8 let jsme vydali 20 čísel, které jsou volně k dispozici online

Naši klienti časopis dostávají zdarma a na tom se nic nezmění. Ostatní, kteří nejsou naším aktivním klientem, si můžou nově časopis předplatit.
Časopis vychází jednou za 4 měsíce, ročně vám tedy do schránky dorazí hned 3 čísla plné inspirace.

Kde si můžete předplatné pořídit a za kolik?

Roční předplatné (3 Ks) stojí 199 Kč včetně DPH a objednat si ho můžete zde

Pokud byste si chtěli objednat je 1 Ks, je to možné buď online nebo se můžete zastavit u nás na pobočce či na některé z našich akcí. Cena je 70 Kč včetně DPH. 

Časopisy Dobrodružství personalistiky

Chcete zůstat v obraze? Sledujte nás na FacebookuLinkedInu či Instagramu.
Budete tak jako první vědět o všech našich novinkách. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek