Oslavili jsme výročí. A zároveň hlásáme, že máme volné místo v Performia týmu

Když to někde máte rádi, zůstáváte dlouho. Důkazem je toho i Performie. Za ty roky už jsme oslavili několik letitých výročí. A dnes jich pár také máme.


Dnes svojí Performia občanku dostala Lenka Komorousová, která má na starosti VIP klienty, kteří používají naše know-how a má mají přístup k online nástrojům Performie. "Mám ráda, když se mohu posouvat a překonávat nějaké překážky, věci vylepšovat, dávat jim systém, zlepšovat se v chápání ostatních a když vidím, že lidi kolem mě se posouvají. Přitom ale pevně stát na vlastních nohách. To vše jsem se naučila a stále se učím. Potřebuju, aby mi práce dávala smysl, byla jsem ostatním prospěšná a abych měla určitou volnost. To vše mi Performia dává. Díky moc." 

Takovým „mazákem“ je i Elen Sklenářová, která už pět let pracuje na pozici regionálního partnera. Pomáhá klientům vybudovat skvělý tým plný správných lidí.

Za ta léta stihly nasměrovat několik šéfů, vytvořily týmy v několika firmách a jsou vždy stále připravené klientům dále pomáhat. My jim za ty léta děkujeme.

Lenka slaví 15 let působení v Performii 

Elen Sklenářová v Performii pracuje už 5 let 

Jestli i vy z chcete mít z práce koníček a těšit se na ni, podívejte se na volné pozice. Náš tým obchodníků by potřeboval další podporu a naše marketingové duo hledá někoho do tria. Tak nám o sobě dejte vědět a staňte se součástí Performie.

Chcete se o pozicích dozvědět více?

Navštivte kariéra stránky a zanechte nám kontakt.  


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek