PERFORMIA BRUNCH proběhl v září v Brně i Praze - do jakých firem jsme se podívali?

V září proběhly hned dva PERFORMIA BRUNCHE, jeden na Moravě a jeden v Čechách. Navštívili jsme firmu STERIMED, s.r.o. a Účetnictví on-line, s.r.o.. Jaké bylo téma a jaké zajímavosti ze sešlosti vyplynuly? To vše se dočtete níže.

Na našich PERFORMIA BRUNCHÍCH je krásné pozorovat, jak se klienti sbližují, začínají spolupracovat a sdělují si svoje akce z praxe, které jim fungují. Diskutují spolu a odcházejí namotivováni do dalšího výběru a práce se svými lidmi. Nejhodnotnější jsou pro naše klienty pohledy z jiné branže a nová inspirace. Naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová se s ostatními podělila o své zkušenosti z více jak 14leté praxe se svým týmem. Tématem setkání totiž bylo „Tradiční i netradiční firemní akce aneb, jak lépe namotivovat své lidi“

Setkání v Brně bylo tentokrát jako první, našimi hostiteli byla Kateřina Dobešová a Michal Centner z firmy STERIMED s.r.o. Firma STERIMED se zabývá zpracováním sterilizačního papíru a jeho distribucí. Díky tomu jsme na operačních sálech ochráněni před případnou infekcí či nákazou. Byli jsme se podívat ve výrobě a poslechli jsme si odborný výklad od samotného šéfa firmy Michala. 
Moc děkujeme, bylo to opravdu velmi zajímavé.

Zajímavosti z akcí u klientů:

  • V jedné firmě na firemní akci krouhali, řezali a šlapali zelí a když po čase dozrálo, každý dostal velkou sklenici domů.
  • V jiné firmě mají skupinku lidí, kteří sami vymýšlejí různé zajímavé akce, organizují výlety atd..

Michal Centner a jeho prezentace firmy STERIMED, s.r.o.
 

Setkání v Praze se uskutečnilo ve firmě Účetnictví on-line, s.r.o., naší hostitelkou byla Jana Jáčová a Zuzka Králová. Jejich účetní systém je opravdu vymakaný. Expandují i v době, kdy nejsou lidi. S Performií spolupracují už od roku 2008. Mají 60 zaměstnanců a 130 brigádníků. Sledují pracovní výsledky u jednotlivých účetních pomocí bodů. Sledují výkon, ale také to, jak spolu kooperují a jak pečují o své klienty. Povídání paní Jany bylo velmi inspirativní, děkujeme.

Zajímavosti z akcí našich klientů:

  • Na společné akci pořádali účetní štafetu.
  • V jedné firmě se uskutečnil kovářský workshop, kde si vytvořili umělecky ztvárněné logo firmy.

Základ je tvoření a nápady, buďte netradiční!

Účastníci PERFORMIA BRUNCHE ve společnosti Účetnictví
on-line, s.r.o.

Jak setkání hodnotili naši klienti?

- Oceňuji pestrost firem, které spolupracují s firmou Performia a rozdílné zkušenosti. L. P.
- Líbil se mi projev vedoucí ÚOL, která nám řekla zajímavé věci ohledně hodnocení zaměstnanců. V. K.
- Líbila se mi chuť a zájem společně přijít na zajímavé firemní akce. J. F.
- Celá akce byla isnpirativní. Š. M.

 

Těšíme se na další setkání na společném PERFORMIA BRUNCHI. 

A kdo že to jsou Ti licencovaní VIP klienti? Podívejte se na video našeho zakladatele Mårtena Runowa o účelu licence od Performia.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek