PERFORMIA slaví 14 let

Společnost PERFORMIA je na českém trhu přesně 14 let. 29. dubna 2004 byl spuštěn historicky první U-test v České republice. Jak těch 14 let vidí Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti?

Lucie Spáčilová

Pro nás je to víc než práce. Doufám, že to cítíte.

Asi nejlepší je, když se Vám podaří dělat něco co vám nejen dává velký smysl, ale vlastně jste z toho úplně nadšení. Když je to to pravé, tak vás takové nadšení neopustí ani v nelehkých chvílích, životních změnách a dokonce ani po 14 letech. Nadšení se mě drží z několika důvodů. Prvním z nich je prostě to, že produkt a služba, kterou máme možnost přinášet, je něco opravdu funkčního a přínosného. Za to děkuji zakladateli Mårtenovi Runowovi a jeho týmu v Performia International.

Druhým důvodem je skvělý tým současných, ale i minulých spolupracovníků, kteří se snadno nechali nakazit mým nadšením a udělali nebo dělají obrovský kus práce. Jste fantastičtí! A do třetice klientům, kteří svým přístupem dali kdysi šanci naší spolupráci a mají z ní, jak věřím, velký užitek. Proto to děláme a zpětná vazba, která se nám dostává nám denně dobíjí baterky! Vážíme si toho a těšíme se na další společné roky spolupráce!

Děkuji jménem celého Performia týmu za přízeň a přejeme krásné jarní dny.

A jakými čísly se za těch 14 let můžeme pochlubit?

Sledujte náš FacebookLinkedIn či Instagram, kde vám některá z nich brzy odhalíme. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek