Performia v číslech

Produktivní lidé mají rádi čísla, protože ty ukážou, jak pracovití opravdu jsou. A my v Performii je máme také rádi, protože čísla mluví za nás. Abychom jen tak „netlachali“, tady máte jasný důkaz o tom, že pracovat opravdu umíme.


Náš pracovní rok začal minulý rok v záři. Od té doby jsme celkově uskutečnili 46 výběrových řízení a z toho obsadili 45 pozic.

Celkově nám pod rukama prošlo 4 644 kandidátů, s čistým svědomím jsme ale mohli doporučit pouze 380 kandidátů. Nejvíce lidí se přihlásilo na pozici asistentka back office, konkrétně se jednalo o 360 uchazečů. Obdobný úspěch měla i pozice obchodního ředitele. Za celý rok se před náš online systém celkově vyhodnotilo
34 716 testů.

My sami jsme od září přijali 5 nových zaměstanců, kteří rozšíli náš Performia tým. 

Chcete i vy obsadit volnou pozici a nevíte, jak na to? 

Pokud vás nepřesvědčila čísla, přesvěčte se sami. Poradíme vám, jak správně vybírat zaměstnance. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek