Podzim plný HR akcí: Kde se uvidíme?

Tento podzim bude nabitý vzdělávacími událostmi! Přijďte načerpat inspiraci v oblasti budování úspěšných týmů, vedení lidí, správného propouštění a nebo třeba budoucnosti HR. Můžeme se potkat v Praze, v Brně a nebo také online.


ZE ZÁZNAMU - Nové přístupy k řízení týmu a práce se zaměstnanci (online konference)

Pořadatel: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Akce se koná v rámci projektu Rok nových příležitostí 2021 a můžete si ji pustit zcela zdarma. Naše trenérka a konzultantka Hana Slačálková zde zodpoví otázku, zda existuje univerzální návod na vedení lidí. Co myslíte, existuje?


6. října - HR CHYTŘE: Získejte ty nejlepší zaměstnance (konference v Praze)

Pořadatel: Hospodářská komora České republiky

Poslední rok nám na trhu práce možná trochu zlepšil pohled na propuštěné zaměstnance, nebylo to totiž nic výjimečného. O tématu „Propouštěný člověk: Co od něj čekat a jak si pro sebe získat ty nejlepší?“ bude mluvit naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová.


6. a 7. října - HR DAYS (veletrh v Praze)

Pořadatel: Profesia CZ, spol. s r.o.

6. října Vám Hana Slačálková pomůže rozeznat, „Kdo může za „blbou náladu“ v týmu?“ A následující den Vám Lucie Spáčilová prozradí „Základní vlastnosti, bez kterých se dobrý lídr (nejen v krizi) neobejde“.


19. října - Konec klasického HR v Čechách. Jak bude vypadat nábor budoucnosti? (přednáška v Brně)

Pořadatel: Regionální hospodářská komora Brno

Na této přednášce se s Vámi Lucie Spáčilová podívá na základní principy v oblasti moderního najímání a dá vám tipy, které budete moci ihned uvést do praxe. Tak přijďte v úterý 19. října ve 14.00 hodin do pavilonu RHK Brno, Výstaviště 569/3 (areál BVV).


20. října - Webinář: Problémový zaměstnanec: Jak ho poznat a jak se s ním správně rozloučit, když je to třeba?

Tuto akci pořádáme my ve spolupráci s Taylor Wessing

Jak správně poznat, kdo je tím, kdo firmu brzdí, a jak se s ním rozloučit z právního hlediska? To Vám poví Lucie Spáčilová a Janka Brezániová ve středu 20. října od 15.00 hodin online.


11. listopadu - EVOLVE! Summit (Brno)

Pořadatel: Engage Advisory s.r.o.

Trh práce se změnil a s ním i potřeby firem a nároky na zaměstnance, a právě na to bude celý summit reagovat. Naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová na něm vystoupí také. Ještě dotahujeme poslední detaily tématu, které Vám brzy prozradíme.

Nevybrali jste si? Máme pro Vás ještě něco.

Právě jsme zveřejnili aktuální termíny našich seminářů a workshopů, tak na ně mrkněte.


O autorovi článku

Lucie Spáčilová

Již od založení firmy má na starosti vývoj produktů, kvalitu a celkovou expanzi a životaschopnost společnosti. Práci bere jako hru a Performia je tak trochu její dítě.

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek