Pracujeme bez přestávky. Na co se můžete těšit?

Vlivům aktuálního dění se nikdo nevyhne. Ani my. Kvůli okolnostem jsme byli nuceni posunout nejbližší termíny většiny seminářů, ale to neznamená, že Vám nemůžeme být dále nápomocni. Právě teď intenzivně pracujeme na několika věcech.


Přednášku, která má 1h 30min a 10 dílů, jsme natočili s trenérkou Hankou

Jednou z nich je například zpřístupnění online podoby přednášky s názvem Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli. Naši odbornou přednášku, kterou už živě absolvovaly téměř 4000 lidí, jsme chystali vypustit na světlo online světa v srpnu.

Protože ale právě to, jak rozeznat ty produktivní v týmu, kteří Vám se vším ve firmě nejlépe pomohou, se teď bude více než kdy jindy hodit, urychlíme to a přednášku jsme právě vypustili do světa.


Také navyšujeme kapacity personálních konzultantů, kteří pomáhají s obsazením pozic v míře, kterou klienti zrovna teď potřebují. Tak nepřijdou o ty nejlepší kandidáty, i když jim nemohou přijít fyzicky na pohovor. 

I když je dnes náročné myslet na něco jiného než na to všudypřítomné téma, ne všechny firmy musí nutně zastavit veškerou svou aktivitu a přestat se dívat do budoucnosti.

Přečtěte si článek od Lucie Spáčilové o 3 důvodech, proč nepřestat s najímáním a o tom, proč pro Vás může být aktuální situace výhodou.


Díky on-line systému Performia nejsme (nejste) závislí na osobních pohovorech, a tak můžeme kandidáty prověřovat prostřednictvím dotazníků, testů a telefonických nebo Skype pohovorů, včetně provedení ověření referencí našimi profíky.

Inspirujte se přístupem Hanky Slačálkové, která ani v těchto dnech nezahálí a naplno se věnuje výběrovému řízení. A to vše pomocí sociálních médií, které ji dovolují být v kontaktu nejen se šéfy, ale také s kandidáty. 


Ať už máte teď více času na vzdělávání, nebo naopak fůru práce, udělejte si čas na online přednášku. Informace v ní obsažené se Vám rozhodně budou hodit. A jestli už jste přednášku objednali a čekáte na spuštění, pusťte se do studia našich odborných článků se Základním průvodcem světem HR pro každého. 

Doufáme, že jsme Vám novinkami udělali radost. Jsme připraveni pustit se takřka do čehokoli, co Vás podpoří s ohledem na tým, lidi a Vaši budoucnost. Budeme rádi, když nám dáte vědět, co byste nejvíce ocenili.

Už jste i objednali naši online přednášku? Pak začnete dostávat také TIPY A TRIKY - pravidelnou dávku inspirace z oblasti personalistiky a vedení lidí.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek