Přednášky a webináře. Co pro vás kdy chystáme?

Léto pomalu končí a spolu s ním i Performia rok (jedem od září do září). Uzavíráme, ohlížíme se a hlavně plánujeme. A v plánech samozřejmě nemůžeme vynechat ani naše přednášky a webináře. Proto pro vás máme hned několik termínů, na které se můžete už nyní přihlašovat.


Přednáška Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli shrnuje základy našeho know-how. Dozvíte se, podle čeho posuzujeme lidi v jejich vztahu k práci, jaké jsou nástroje pro motivaci různých typů zaměstnanců i to, jak naše nástroje implementovat do běžného chodu firmy, a to ne jen do náborového procesu. 

Aktuálně připravujeme tyto termíny:

  • 4. října v Ostravě
  • 21. listopadu v Brně
  • 23. listopadu v Olomouci

Nehodí se vám datum nebo lokalita? Dejte nám vědět a my už něco vymyslíme.

Pravidelně pro vás pořádáme i webináře. Momentálně chystáme webinář na téma Whistleblowing z pohledu práva i personalistiky. Ten se uskuteční v úterý 3. října 2023 od 13 hodin. Spojíme síly s advokátkou Petrou Kubáčovou a podíváme se, jaké povinnosti s platností od 15. prosince 2023 z nového zákona o ochraně oznamovatelů (whistleblowerů) vyplývají.

Webinář pro vás připravujeme každé 2 měsíce, můžete se tedy na nálož pravidelné inspirace těšit i nadále. Ještě jsme nemluvili o něčem, co vás zajímá? Pošlete nám tip na téma, rádi se podíváme, jestli k němu máme co říci.

Pokud máte již naši přednášku za sebou a z webinářů jste již načerpali všechnu moudrost, je na čase se posunout. Dalším krokem může být například náš seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým. Aktuální termíny tohoto semináře i všechno ostatního najdete na našem webu. 

Chcete od nás pravidelně dostávat krátké TIPY A TRIKY z oboru personalistiky? 

Přihlaste se k jejich oběru ještě dnes! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek