S Performií je pořád na co se těšit! Přesvědčte se sami.

Těšíte se na jaro? My tedy rozhodně ano, a to nejen na teplé jarní sluníčko, květinami provoněný vzduch a prodlužující se dny. S Performií je totiž vždy na co se těšit. Letos na jaře tomu nebude jinak. A proč že si to troufáme tvrdit? Přesvědčte se sami!


Hned z kraje března se bude konat další z našich webinářů. Tentokrát jsme se vrátili k našim základům, kdy představíme hlavně video Kára a typy lidí na ní rozložené. Webinář Kdo pomáhá a kdo se vezeHankou Slačálkovou proběhne 8. března od 14 hodin.

Od 29. března do 1. dubna se můžete zúčastnit našeho komunikačního tréninku. Ve Dvoře Pecínov u Benešova strávíte 4 dny pod vedením našich konzultantů, kteří se zaměřují právě na komunikaci, kteří vám dodají jistotu v tom, jak komunikovat nejen při pohovorech, ale i v rovině osobních vztahů.

Už jste slyšeli o našem workshopu Jak na funkční náborovou inzerci? Je to v našem repertoáru stále relativně novinka. Pod vedením Hanky Slačálkové se zaměříte na to, jak změnit pohled na inzerci a co by v inzerátu rozhodně nemělo chybět. Workshop je plný praktických cvičení, ze kterých budete odcházet s hotovým inzerátem na pozici, kterou zrovna hledáte. Také získáte inspiraci a nápady, jak připravit například náborové video. Tento workshop můžete absolvovat 19. dubna v Praze nebo 25. dubna v Brně.

20. dubna se pak můžete setkat s Lucií Spáčilovou na naší přednášce Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli. Pořádat se bude tentokrát v Jablonci nad Nisou. Na této přednášce získáte nadhled ke každodenní rutině, kterou většinu času určitě děláte správně, ale i malá změna pohledu a myšlení může s vašimi lidmi udělat zázraky. Mimo to vám Lucie Spáčilová také prozradí, jak rozeznat produktivní lidi od těch destruktivních.

A v neposlední řadě pro vás chystáme květnovou konferenci. Připravte s námi svůj tým do vesmíru a vydejte se vstříc hvězdným výsledkům. Na konferenci zazní hned několik různých témat, která si vezmou na starost naše zkušené trenérky. Těšit se samozřejmě můžete i na řadu konkrétních příkladů z praxe, a to přímo od našich úspěšných klientů. Konference se bude konat 17. a 18. května v Praze a již nyní si na ní můžete rezervovat své místo!

Tak co vy na to? Už se taky těšíte?

Připravujeme toho sice spoustu, ale nemusíte se bát. Nezastavíme se, a tak budeme i nadále pokračovat v našich klíčových seminářích a dalších službách, na které jste u nás zvyklí. Jejich přehledný výpis s daty konání můžete najít v sekci aktuální termíny našich akcí.

Váš Performia tým

Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek