Sešly jsme se v Brně

Pracujeme, soustředíme se, pracujeme a čas letí. Vánoce už jsou za dveřmi a nikdo nechápe, kam ten den za dnem mizí. Ani jsme se nenadály a další 3 měsíce jsou za námi. A to je čas, kdy se v Performii na chvilku zastavíme, sejdeme se s dobrou náladou a podíváme se na to, jak se nám za ty poslední měsíce dařilo. 


Jak někteří z vás asi vědí, jsme v Performii zaměření na produkci. Neučíme toto však jen naše klienty, také se podle toho řídíme. Zrekapitulovat si tedy, kolik toho proběhlo, kolik klientů jsme vyškolily a jaké semináře naše holky odpřednášely, je pro nás vzpruhou a motivací pustit se do dalších aktivit. Člověk má tendenci i úspěchy tak nějak přejít a věnovat se dalším a dalším projektů. Podíváme-li se ale na ty tři měsíce zpětně, vidíme, kolik jsme toho dokázaly. 

Obvykle se takto scházíme na naší pobočce v Praze, ale aby to bylo trochu fér, vydaly jsme se tentokrát všechny do Brna. Některé z náš ještě nenavštívily naši Brněnskou pobočku, a tak k tomu měly ideální příležitost. Jelikož je nás však už 21, do prostor našich malých kanceláři se nevejdeme. Proto nám studijní centrum Basic, jeden z našich klientů, poskytla kreativní a inspirativní prostory jejich výtvarného ateliéru. 

Mimo analýzu posledních měsíců jsme samozřejmě i plánovaly, co pro naše klienty chceme dál tvořit. Co vás s Performií čeká, se můžete podívat například v aktuálních termínech našich akcí

Mimochodem stále hledáme posily do týmu.

Koukni se, jaké pozice jsou volné a zkontroluj, jestli nečekáme právě na tebe!  


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek