Seznamte se: Dagmar Jachková

Dáša od narození žije v Praze. Se společností Performia se seznámila na podzim roku 2015 a od té doby zde pracuje na pozici koordinátorky prodejního týmu. Její úspěchy na této pozici jsou jasně vidět a neustále se snaží překonávat se a zefektivnit.

Komunikovat s Dášou je radost. Je milá a úsměvná, pro srandu nejde daleko. Pořád si dává cíle, které může zdolat. Zrovna teď, v lednu 2017 překonala svůj osobní rekord v počtu domluvených schůzek. Dáša se celý život věnuje studiu homeopatie a alternativní medicíny.

V Performii se Dáša zaměřuje na to, aby naše konzultantky měly zaplnění kalendář, a to jak schůzkami s novými klienty, tak i schůzkami s těmi stávajícími. Dále se stará o to, aby se u nás návštěva cítila dobře. Pokud se rozhodnete nám zavolat, dovoláte se Dáše a bude o Vás postaráno jako v rukavičkách.

Dáši den začíná vždy kávou a zapnutím e-mailu. Za svým stolem denně vytočí až 50 telefonních čísel. Novým klientům představuje účel Performia a stávajícím domlouvá schůzky s jejich Performia konzultanty k udržení klientského standardu a spokojenosti. Za něco málo přes rok se Dáša v obvolávání a rozesílání pozvánek natolik zefektivnila, že se jí klienti již začínají ozývat sami s tím, že by si rádi domluvili schůzku či přišli na naši přednášku.

„Když vidím, že se má práce vyplácí, a že se z mnou osloveného kontaktu stane klient, dodá mi to energii.“

Schůzek Dáša domluví až 30 týdně a drží tak krásně zaplněné kalendáře Performia konzultantek, kterým to velice zefektivňuje jejich práci a šetří čas.

Ve volném čase se Dáša věnuje hlavně své dceři Beátce, které je 9 let. I při plném úvazku a péči o rodinu zvládla loni dokončit 3leté studium homeopatie. Na naší pražské pobočce je pro všechny kolegyně pevným bodem, co se týče zdraví. Vždy ráda poradí, pomůže a dokonce i vyléčí.

Nejzajímavější dovolená byla s její sestrou na Jamajce, jinak plánuje, že se s dcerou vydají na průzkum do Londýna či Paříže. Když má horší náladu, tak jí vždy pomůže Jaroslav Dušek a jeho Čtyři dohody. Nemá ráda bezpráví.

To byla Dagmar Jachková. O dalších "Performačkách" se můžete dočíst ZDE.

Dáša a její dlouhodobě rostoucí statistiky


Přidejte se k nám

Zrovna hledáme nové posily na naši pražskou pobočku. Zajímá Vás to a chcete se stát součástí našeho týmu? Pro více informací včetně přihlášky do výběrového řízení
klikněte SEM. Těšíme se na Vás!


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek