Úspěšný webinář za námi. Na dalším vás přivítá Lucie Spáčilová

Ve čtvrtek 16. července jsme uspořádali další webinář Kdo pomáhá a kdo se veze, který byl obdobně úspěšný jako náš první. A tím rozhodně nekončíme. Na tom příštím vás přivítá
výkonná ředitelka Performie Lucie Spáčilová.


Moderní doba nás přesunula do  online prostředí. Z pohodlí domova tak získáte důležité informace a naučíte se nové věci. I proto je forma webinářů tak žádaná a vyhledávaná. Z toho důvodu jsme se rozhodli je vyzkoušet. A protože se zalíbily jak nám, tak našim klientům, přichazíme s dalším. 

Naše trenérka Hanka Slačálková v průběhu webináře Kdo pomáhá a kdo se veze, který se konal 16. července 

Na webinář Kdo pomáhá a kdo se veze se přihlásilo přes 430 lidí a Hanka Slačálková v jeho průběhu účastníkům vysvětlila, jaké typy lidí mohou ve firmě mít. Poradila, jak poznat, kdo je opravdu produktivní a kdo naopak firmě pouze škodí.

Pozitivní inspirace není nikdy dost, a když z toho vzejde několik dobrých nápadů, tak to vždy stojí za to. A přesně v tomto duchu bude můj webinář, na který Vás srdečně zvu.
Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka ve společnosti Performia, spol. s r.o.

Všem zúčastněným velmi děkujeme. A vy, co jste webinář nestihli, nezoufejte. Už nyní plánujeme další, který si pod taktovku vezme rovnou výkonná ředitelka Performie Lucie Spáčilová. Přesné téma brzy doplníme, ale už nyní víme, že konat se bude 15. září. 

Momentálně nemáme spuštěný přihlašovací formulář, jakmile bude možné se začít hlásit, budeme vás o tom informovat na našich stránkách a sociálních sítích.

Máte zájem o naše webináře?  

Sledujte naše stránky, kde se dozvíte další informace. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek