V Brně proběhl historicky první termín semináře Poznej svůj skutečný potenciál

Seminář Poznej svůj skutečný potenciál není v Performii novinkou, ale do dnes jsme ho dodávali pouze klientům v interní podobě. Seminář ale slavil takový úspěch, že jsme se rozhodli vypsat termín i pro jednotlivce, kteří nemají tak velké týmy. Zajímalo Vás vždy, jak vést lidi podle typu jejich osobnosti? A jak zvýšit úroveň jejich zodpovědnosti? Jak je přivést k větší iniciativě, efektivitě a jak vylepšit jejich vztahy? V tom případě čtěte dál! 

Pro koho je seminář určený?

Tento seminář není jen tak pro někoho. Je pro šéfy, lídry a manažery, kteří se nebojí skrze poznání svých vlastních plusů a mínusů více porozumět svým lidem. Manažeři vedou své týmy, posouvají firmu dál, ale zapomínají sami na sebe. Tento seminář je objektivním nástrojem, který každému pomůže podívat se sám na sebe, a to nejen z té pozitivní stránky.

Ale pozor. Seminář je opravdu náročný. Není jednoduché zkonfrontovat své slabé stránky.

A proto skládáme poklonu všem odvážným účastníkům prvního otevřeného termínu pro veřejnost, kteří se do toho pustili, a našli novou energii na zdokonalování sebe sama. 

Eva Belicová - Poznej svůj skutečný potenciál

Eva Belicová (uprostřed) s prvními účastníky semináře. Ve zpětné vazbě jsme dostali 100 %. Děkujeme!

Super seminář! Člověk se líp podívá sám na sebe a uvědomí si své vlastní nedostatky, na kterých je potřeba zamakat. Získala jsem další energii pro práci s kolegy.
Dana Krupicová, personalistka ve společnosti CARent, a.s.

Pozvánka na seminář od trenérky Evy Belicové


Chcete na sobě také zapracovat? Rádi Vám pomůžeme, ale ten, kdo musí udělat rozhodnutí a chtít, jste vy.

Podívejte se na detaily našeho semináře a udělejte si účastí na něm čas sami na sebe. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek