Známe téma srpnového webináře!

Jak jste si již možná všimli, připravili jsme pro vás v Performii léto plné vzdělávání. Je tedy jasné, že nemůže chybět ani webinář. Ten srpnový vám představí přelomový PPM koncept. Účastníkům naší konference Moderní trendy HR 2022 jsme ho představili již v květnu letošního roku. Nyní bychom s ním rádi seznámili i vás.  


Webinář, který se bude konat ve středu 24. sprna 2022 od 14 hodin nese název PPM*: Novodobý personalista.

Tak nějak cítíte, že personalistika už dávno není jen o pohovorech a papírování? Pak pravděpodobně patříte mezi osvícené šéfy, či personalisty, kteří vědí, že by měl existovat člověk schopný nejen najmout spolehlivé zaměstnance, ale také je v týmu udržet a zajistit, aby podávaly výsledky na takové úrovni, jakou vyžadujete. Tímto člověkem by měl být právě manažer pro produktivitu personálu označovaný jako PPM *

Webinář povede Lucie Spáčilová, spoluautorka konceptu a ředitelka české Performie. 

Co například na webináři uslyšíte? 

  • Kdo je PPM a v čem se liší od personalisty, jak ho dnes chápeme?
  • Jaké jsou základní dovednosti, které by měl PPM mít? 
  • Proč může mít PPM obrovský vliv na celkové výsledky vaší firmy?

Jestliže patříte mezi ty, co chtějí svou firmu posouvat stále dál, neměli byste na tomto webináři rozhodně chybět!

*PPM = Personnel Productivity Manager (manažer pro produktivitu personálu)

Přihlaste se na webinář již nyní! 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek