Co se děje v Performii 2-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít vy? Je tu další shrnutí toho, co se za poslední dva měsíce událo v Performii - tedy zejména toho, co by vás mohlo zajímat.


Další číslo Dobrodružství personalistiky je tu

Tento týden ve schránkách našich aktivních klientů, kteří jej dostávají zdarma, a předplatitelů přistálo nové číslo časopisu Dobrodružství personalistiky. Pustili jsme se tentokrát do tématu IMUNITA ZAMĚSTNANCE a věříme, že je to něco, co se vám v tuhle chvíli může dost hodit.

Nechodí vám časopis a nemáte ani předplatné? Přečtěte si rozhovor s Michalem Kabelkou, který jsme výjimečně už teď zveřejnili na našem webu. Rozhodně stojí za přečtení!

PS: Věděli jste, že náš časopis letos oslaví 10 let své existence?


Online akce, na kterých nemůžete chybět

Nařízení vlády a situace v Česku našim seminářům moc nenahrává. Jak už o nás ale víte, umíme se přizpůsobit, a tak jedeme online, ale stále se nepřestáváme těšit na živá setkání.

Co nejde živě, zvládnou naše trenérky online

Další seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým se bude konat v Praze i Brně ve stejný termín 16. a 17. března. Když to nepůjde živě, spojíme jej v online verzi.

WEBINÁŘ: Kdo pomáhá a kdo se veze?

Máte vedoucí pracovníky, kteří by potřebovali porozumět tomu, jak funguje jejich tým, na koho se spolehnout a na koho spíš ne? Pak se vám bude hodit tenhle webinář.

WEBINÁŘ: Jak vést tým na home office

Naše parťáci z firmy Business Success chystají na 24. února webinář s Ivo Jurmanem na téma, které by se vám i vašim vedoucím mohlo hodit. Více o něm tady.


Inspirujte se těmi nejúspěšnějšími

Už jsme vám určitě říkali, že máme skupinku aktuálně 105 firem, které mají neomezenou licenci k našim online nástrojům a kompletní know-how, díky kterému vědí, jak vybudovat skvělý tým.

V posledním čísle časopisu Dobrodružství personalistiky jsme udělali rozhovor s vedoucím lidských zdrojů ze společnosti se 180letou tradicí KAVALIERGLASS, a.s., která patří mezi zmíněné top klienty. Pokud chcete načerpat energii a inspiraci, pak si rozhovor musíte přečíst.

MICHAL KABELKA: Chceš být odolnější? Dostaň se do průšvihu a vytáhni se z něj

Když je řeč o odolnosti, nemohli jsme si k rozhovoru vybrat mezi našimi klienty nikoho lepšího. Michal Kabelka, dnes vedoucí lidských zdrojů ve společnosti KAVALIERGLASS, a.s., byl úspěšný podnikatel, který si prošel nemalými potížemi a rozhodl se je přetavit ve svou vlastní imunitu. Dnes své zkušenosti s věčně dobrou náladou předává jako běžný zaměstnanec, který pro velkou výrobní firmu doslova dýchá


Napsali/Natočili jsme...

V téhle části novinek najdete odborný obsah, který jsme napsali, nahráli či natočili pro média či pro naše vlastní webovky. Nejvíc při jejich tvoření myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim dařilo lépe.

V podcastu "O lidech s Lucií Spáčilovou" přibylo dalších 5 dílů:

Všechny díly a odkazy na podcastové aplikace najdete vždy tady.

Dva stále velmi aktuální články ze starších časopisů jsou nově online:

ROZHOVORY Z PRAXE: Proč je důležité motivovat své zaměstnance a jak to udělat správně?

Mileniálové a jim podobná "sebranka"


Pořád hledáme. Víte o někom?

Protože v Performii rozhodně nezastavujeme, pořád hledáme nové obchodníky a konzultanty v jednom, kteří touží pomáhat českým firmám s jejich týmy a způsobovat velké věci. Víte o někom?

Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek