Co se děje v Performii VIP 2-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít Vy? To se dozvíte právě v tomto shrnutí, které je speciálně upravené pro vás, naše top klienty s licencí Performia.


Další číslo Dobrodružství personalistiky je tu

Tento týden ve vašich schránkách pravděpodobně přistálo nové číslo časopisu Dobrodružství personalistiky. Pustili jsme se tentokrát do tématu IMUNITA ZAMĚSTNANCE a věříme, že je to něco, co se vám v tuhle chvíli může dost hodit.

Ještě se k vám časopis nedostal? Přečtěte si rozhovor s Michalem Kabelkou, který jsme výjimečně už teď zveřejnili na našem webu. Rozhodně stojí za přečtení!

PS: Věděli jste, že náš časopis letos oslaví 10 let své existence?


Kdo přibyl mezi "Performery"

To, že vás máme na zdi, už jsme vám psali minule. Aktuálně na ní visí 105 firem a těšíme se na další metu - 115 klientů s licencí k online systému Performia, ale hlavně schopných a připravených na budování úspěšných týmů.

V poslední době se k nám přidaly třeba tyto firmy:

  • Atlas plus s.r.o.
  • BAUMRUK & BAUMRUK s.r.o.
  • ALMEA s.r.o.
  • TOMA Olomouc, s.r.o.
  • Window Holding a.s.
  • KERAMIKA SOUKUP a.s.


Co se dělo a dít bude

V únoru jsme přivítali online na webináři přes 60 z vás. Webinář byl tentokrát na téma U-test zase trochu jinak: Co je vítané a na co si dát pozor?

  • Další VIP webinář chystáme na 19. dubna. Téma se brzy dozvíte, ještě na něm pracujeme. Pokud byste ale pro nás měli tip, dejte nám to vědět.
  • A 17. května se můžete těšit na VIP brunch. Online už umíme, ale držíme si palce, abychom se mohli vidět živě! Ani nevíte, jak rádi bychom vás viděli osobně!
  • No a také makáme na vylepšení VIP části našeho webu. Mrknout se na změny můžete už teď. Pokud si nepamatujete své přístupové údaje, dejte nám vědět.

Jak to zvládají ti nejúspěšnější

Jsme pyšní, že máme již tolik úspěšných klientů a jsme také ohromně rádi, že můžeme jejich úspěch podporovat. Pojďme se mrknout na tři firmy, které s licencí Performia letos oslaví 15 let:

  • Například společnost GUMEX, spol. s r.o. je s námi už od července roku 2006 a během toho využili úžasných 15 593 dotazníků a prověřili 7 858 kandidátů. To jsou čísla, co?

  • Realitní kancelář Pubec s.r.o. má licenci o měsíc déle než GUMEX (od června 2006), využila 5 843 dotazníků a prověřila 2 367 kandidátů! To je skvělé!

  • A společnost Business success, spol. s r.o. má licenci od května 2006! Za tu dobu využili neuvěřitelných 18 009 dotazníků a rukama jim prošlo 6 482 kandidátů. To je tedy hromada práce!

A už jste četli rozhovor v posledním čísle časopisu Dobrodružství personalistiky? Naše Bára si povídala s vedoucím lidských zdrojů ze společnosti se 180letou tradicí KAVALIERGLASS, a.s., která také patří mezi "Performery". Pokud chcete načerpat energii a inspiraci, pak si rozhovor musíte přečíst.

MICHAL KABELKA: Chceš být odolnější? Dostaň se do průšvihu a vytáhni se z něj

Když je řeč o odolnosti, nemohli jsme si k rozhovoru vybrat mezi našimi klienty nikoho lepšího. Michal Kabelka, dnes vedoucí lidských zdrojů ve společnosti KAVALIERGLASS, a.s., byl úspěšný podnikatel, který si prošel nemalými potížemi a rozhodl se je přetavit ve svou vlastní imunitu. Dnes své zkušenosti s věčně dobrou náladou předává jako běžný zaměstnanec, který pro velkou výrobní firmu doslova dýchá.


Online akce pro vaše vedoucí?

Nařízení vlády a situace v Česku našim seminářům moc nenahrává. Jak už o nás ale víte, umíme se přizpůsobit, a tak jedeme online, ale stále se nepřestáváme těšit na živá setkání. Tady je pár online akcí, které stojí za pozornost. I když pro Vás už by možná první dvě z nich byly až moc začátečnické, možná se budou hodit vašim vedoucím.

Co nejde živě, zvládnou naše trenérky online

Další seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým se bude konat v Praze i Brně ve stejný termín 16. a 17. března. Když to nepůjde živě, spojíme jej v online verzi.

WEBINÁŘ: Kdo pomáhá a kdo se veze?

Máte vedoucí pracovníky, kteří by potřebovali porozumět tomu, jak funguje jejich tým, na koho se spolehnout a na koho spíš ne? Pak se vám bude hodit tenhle webinář.

WEBINÁŘ: Jak vést tým na home office

Naše parťáci z firmy Business Success chystají na 24. února webinář s Ivo Jurmanem na téma, které by se vám i vašim vedoucím mohlo hodit. Více o něm tady.


Napsali/Natočili jsme...

V téhle části novinek najdete odborný obsah, který jsme napsali, nahráli či natočili pro média či pro naše vlastní webovky. Nejvíc při jejich tvoření myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim dařilo lépe.

V podcastu "O lidech s Lucií Sáčilovou" přibylo dalších 5 dílů:

Všechny díly a odkazy na podcastové aplikace najdete vždy tady.

Dva stále velmi aktuální články ze starších časopisů jsou nově online:

ROZHOVORY Z PRAXE: Proč je důležité motivovat své zaměstnance a jak to udělat správně?

Mileniálové a jim podobná "sebranka"


Pořád hledáme. Víte o někom?

Protože v Performii rozhodně nezastavujeme, pořád hledáme nové obchodníky a konzultanty v jednom, kteří touží pomáhat českým firmám s jejich týmy a způsobovat velké věci. Víte o někom?

Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro TOP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte ve shrnutí pro top klienty Performia.

celý článek