MODERNÍ TRENDY HR 2020: V hlavní roli úspěšné české firmy

Je hodně věcí, které byste si v životě neměli nechat ujít. A Performia konference k nim rozhodně patří. Můžeme Vám zaručit program nabitý informacemi a tipy. A co přesně Vás čeká a na co
se můžete těšit?

Konference moderní trendy 2020 bude trvat dva dny, a to konkrétně 26. – 27. května v Praze v krásných prostorech hotelu Aquapalace Čestlice. Koupat se sice nebudeme, ale zato na Vás čeká nejen moderní a příjemné prostředí, ale také ty nejnovější informace z oblasti HR.

Konferencí Vás provede výkonná ředitelka společnosti Performia, Lucie Spáčilová, a těšit se můžete také na Hanu Slačálkovou, senior trenérku. Za jejich celý profesní život nasbíraly cenné zkušenosti, které našim klientům předávají na seminářích a workshopech. Jinak tomu nebude ani na konferenci, kde si ke každému tématu vezmou úvodní slovo.

Víme, že v praxi využitelných informací není nikdy dost, a protože Vám chceme předat co nejvíce tipů, rozhodli jsme se konferenci napěchovat příklady z praxe. Ještě nevíme přesný počet, ale můžeme slíbit, že v průběhu dvou dnů vystoupí nejméně 10 lidí z praxe, konkrétně našich úspěšných klientů, kteří k tématům rozhodně mají co říct. A to rozhodně bude stát za to.

Účastníky konferencí v minulém roce provedl náš charismatický kolega z Kolumbie Jairo Pinilla Gutiérrez. 

Minulý rok byl tak úspěšný, že jsme udělali konference rovnou dvě. 

Na co se těšit?

První den bude rozdělený do 4 tematických bloků, které doplní vždy konkrétní příklady z praxe od úspěšných firem. Druhý den bude ještě více o vzájemné inspiraci. Těšit se můžete na inspiraci z oblasti teambuildingů a "kulaté stoly" rozdělené podle typu firem.

  • UŽ ZASE TA MOTIVACE: Jak udržet stávající zaměstnance?

  • AUTOMATIZACE: Jak v inovacích nezaspat dobu?

  • LIDSKÝ POTENCIÁL: Je možné jej nepřetržitě rozvíjet?

  • ONBOARDING: Aby se start nováčka neproměnil v peklo

  • OPRAVDU ÚSPĚŠNÝ NÁBOR ZAMĚSTNANCŮ: Co mu může bránit?

  • TEAMBUILDING FESTIVAL

Už minulý rok byla konference velmi úspěšná a jinak tomu nebude ani tento rok. Pokud i přesto váháte, podívejte na video z Konference 2019 a přesvědčte se o tom, že my to zkrátka umíme.

Rozhodně nepropásněte možnost posunout se ve svém podnikání a dozvědět se něco nového. Rádi Vás na konferenci uvidíme.

Chcete se o konferenci dozvědět více? Klikněte na odkaz. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek