Nový webinář na téma home office

Připravili jsme si pro vás nový webinář! Tentokrát na téma home office v praxi. Tápete v tom, jak vycházet zaměstnancům pracujícím z domova vstříc, ale zároveň je vaší prioritou udržet efektivitu a tempo práce na úrovni, na kterou jste zvyklí? A jaké jsou vlastně právní podmínky a limity home officu?  


Home office v praxi – personálně i právně. Právě takto jsme se rozhodli webinář nazvat. Je totiž určen všem, kdo se s prací na dálku již nějakou dobu perou, ale stále vlastně nemají jasno. 

Perete se s home officem (HO)? Tápete v tom, jak vycházet zaměstnancům pracujícím z domova vstříc, ale zároveň je vaší prioritou udržet efektivitu a tempo práce na úrovni, na kterou jste zvyklí? Už rok jste se s týmem neviděli, osobní kontakt se ztrácí a pravidla pro HO jsou stále nejasná? 

Jestli se vás tedy home office jakkoliv týká, část nebo dokonce celý váš tým pracuje na dálku, jste to právě vy, pro koho jsme připravili náš další webinář. Ve spolupráci s advokátní kanceláři Taylor Wessing Česká republika se zaměříme na home office v praxi, a to jak z hlediska personálního, tak i právního. 

Kdy se bude webinář konat? 

  ve čtvrtek 3. března 2022 14:00 – 16:00 

Potkalo to většinu z nás a je víc než pravděpodobné, že s námi home office zůstane v určité formě již navždy. Proto bychom Vám rádi pomohli uspořádat si možnosti a podmínky výkonu HO z právního hlediska a postupy pro vedení lidí na dálku z hlediska personálního. 

Zazní toho rozhodně mnoho. Z témat, která ve spojením s home officem vyplouvají vám už nyní můžeme slíbit, že zazní například na následující: 

  • jak na dálku udržet ochotu a vysoký zájem o práci, 
  • jak je home office upraven zákonem,
  • jaká máme jako zaměstnavatel práva při kontrole zaměstnanců na HO,
  • jaké jsou důvody, proč lidé na HO tolik nepracují nebo ztrácí motivaci

.... a samozřejmě mnoho dalšího 

Webinář bude probíhat online a po přihlášení je ZDARMA. Vidět a slyšet budou jen trenérky. Vy budete moci přispívat živě pomocí chatu a ptát se na vše, co vás ohledně home officu trápí. 

Nenechte si ujít webinář Home office v praxi - personálně i právně! 
Přihlaste se již nyní. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek