O lidech naživo. Máme za sebou další PERFORMIA BRUNCHE

Situace ohledně pandemie zaskočila hodně firem. Někteří z nich pak řešili co s lidmi, jak je například vést na dálku, jak přeskupit jejich práci nebo jak je rozpohybovat. I o tom jsme mluvili na PERFORMIA BRUNCH, který několikrát do roka pořádáme pro naše klienty, kteří májí přístup k online systému Performie.


Předchozí Brunch jsme si vyzkoušeli v online verzi, a tak jsme byli nadšeni, že pro tentokrát jsme se mohli sejít naživo a navzájem se inspirovat.

Poprvé jsme se potkali ve firmě V Invest Development s.r.o., kde nás uvítal ředitel společnosti Jaroslav Vondřička, a firmou nás provedla Eliška Jirásková. Účastníci se bavili o důsledcích pandemie a toho, jak koronavirus využili k posunutí firmy. CZECH PROMOTION group, s.r.o. využili situaci k expanzi, Partners Financial Services v době největšího šíření koronaviru obsazoval 40 pozic.

Setkání ve firmě V Invest Deveopment s.r.o. 

Lucie Spáčilová s Eliškou Jiráskovou 

Na druhém setkáním nám firmu PHATEC s.r.o. představila Michaela Havelková. Firma konstruuje jednoúčelové stroje, a tak nám představili jejich nejnovější kousek. Snaží se, aby každý nový stroj byl efektivnější, bezpečnější, rychlejší.

Ani na této debatě jsme se nevyhnuli tématu pandemie. Inspirací nám byla společnost Biomedica, spol. s.r.o., která v této době zažila velkou expanzi. U společnosti Regmont EU s.r.o. zaměstnanci ochotně zůstali v zahraničí, aby svou práci mohli dokončit.

Druhé setkání proběhlo ve firmě PHATEC s.r.o. 

Lucie Spáčilová s Lenkou Komorousovou a Michaelou Havelkovou

Díky těmto setkáním víme, že se naši klienti nenechali zaskočit a pokračovali dále. Využili nejen potenciálu firmy, ale také potenciálu lidí, díky čemuž mohli fungovat dále.

Máme z toho velkou radost. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a těšíme se na další setkání.

Líbí se vám naše vize a chtěli byste se k nám přidat? 

Přihlaste se k nám a my vás budeme kontaktovat.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek