PERFORMIA slaví 12 let - Jak to vidí Renata Krutská?

Společnost PERFORMIA je na českém trhu 12 let. 29. dubna 2004 byl v České republice spuštěn Performia online systém.

V rámci oslav Vám představujeme každý týden jednoho člena týmu Performia, který se podílí na plnění účelu PERFORMIA:

Účelem Performia je pomáhat a podporovat společnosti s hodnotnými produkty či službami v oblasti budování týmů. To uskutečňujeme prostřednictvím sdílení uceleného know-how a efektivních on-line nástrojů, které činí hodnocení a výběr zaměstnanců úspěšnějším, a naši klienti tak mohou naplnit své vlastní cíle, růst a prosperovat.

Pojďme se podívat na to, jak své působení u PERFORMIE vnímá Renata Krutská, regionální parnerka a konzultantka:

Renata Drahošová, Performia

1. Renčo, řekni mi, jaké to bylo na samém začátku, když jsi nastoupila?
Do Performie jsem přišla v roce 2012. Inzerát na regionálního partnera mě uchvátil. Pamatuji si, jak jsem byla na pohovoru nervózní. Bála jsem se, že neuspěju. Pohovor ale probíhal tak přátelsky, jako bych byla na kávě s kamarádkou. Přesto byl veden profesionálně. Potěšilo mě, že se mě Ivča Schulzová nesnažila zahnat do kouta, ale zajímala se o to, jaké výsledky mám za sebou. To byla naprostá bomba. Žádný jiný pohovor nebyl s takovým zájmem. Ihned na začátku jsem se potkala s naším big bossem Mårtenem Runowem, který mě ještě více utvrdil v síle know-how Performia.

I přesto, že jsem měla minimální zkušenosti s obchodem jsem dostala maximální podporu. Lenka Komorousová mě trénovala v prodeji, kontrolovala kvalitu vyhodnocovaných testů. Pamatuji si na první námitku „to je děsně drahé“, kdy mi zcela zkoprněl úsměv a nemohla jsem reagovat. A tak jsem tu měla mojí nejlepší šéfka Lucku, která při mně stála u jednání s těmi nejvyššími šéfy. A když se mi nedařilo prodat, prodala za mě :). Vždy to s nimi šlo hladce. Tato podpora mi dávala velkou naději na úspěch. No a z malého, v koutě usedlého děvčete, co má trému z lidí, se díky tomuto přístupu stala skutečná regionální partnerka.

2. Pokus se srovnat to, kde jsi byla na začátku a kde jsi teď.
Na začátku jste mohli potkat holku, která měla strach z odmítnutí. Často ji mohl kdokoliv přehlédnout. Bojovala se dny úspěchu a neúspěchu a dělala mnoho chyb. Od té doby jsem uběhla kus pořádné cesty, díky kvalitnímu a stálému tréninku, který pro nás vymýšlí naše šéfka Lucka Spáčilová. Nyní jsem šťastná, vyrovnaná a mám velkou jistotu ve své práci. Nosím know-how Performii s jistou do každé firmy a jsem připravená vše, co stojí za mým úspěchem předávat šéfům a personalistům. Performia mi pomohla být nyní stabilní, milovat lidi, být pokornou a silnou.

3. Co máš na Performii nejraději?
Celý náš tým, moje kolegyně. Každá z nich je klenot, kterého si ze srdce vážím. Každý den mi dávají inspiraci, pomohou ve chvílích kdy je třeba. Je neuvěřitelné, jak můžete nekonečně někoho obdivovat, i když ho znáte mnoho let. Jsou to výkonné dračice. Tým Performia je pro mě i příkladem v najímání lidí. Vidím, jaký tým by měl ideálně být v každé firmě.

4. Co ti v práci pomáhá? Máš nějaké motto?
Být sama sebou. Na nic si nehrát. S tím přichází vnitřní pohoda a síla. Vše je v životě pak snadnější.

Chtěli byste se i Vy přidat do našeho týmu a stát se regionálním partnerem? Navštivte naše kariérní stránky, kde se o této pozici dozvíte více. Nebo se podívejte na náš instagramový učet.  

Chcete se dozvědět více o týmu Performia?
Medailonky všech členů Performia týmu naleznete na stránce Kdo se o Vás stará.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek