Přes deset let v jedné společnosti. Je to vůbec v dnešní době možné?

Iva Schulzová v současné době pracuje na pozici regionálního partnera. Navíc pomáhá klientům s výběrem šikovných lidí a věnuje se jejich individuálnímu tréninku. V Performii pracuje již téměr jedenáct let. Určitě je to něco, co se v dnešní době moc často nevidí. O to víc nás tedy zajímalo, jak to vidí sama Iva.

Proč ses rozhodla nastoupit do Performie? Na jakou pozici ses přihlásila a co tě sem „táhlo“?

Startovala jsem nový projekt, se kterým Performia začínala. Šlo o dodávání kandidátů na míru podle přesného zadání zákazníka. Do té doby to Performia nedělala a já jsem chtěla ukázat, jaké skvělé zaměstnance mohou klienti mít, když použijí know-how Performie.

Na co za dobu této spolupráce nejradši vzpomínáš?

Na každý dobře dodaný projekt. Na společné akce. A opravdu miluju sledovat cestu klientů – jak začali a kam se posunuli během naší spolupráce.

Co tě na Performii nejvíce baví a není to náhodou po těch letech už trochu nuda?

Nuda to tedy rozhodně není. Nejvíce mě baví prostor pro realizaci, který tu mám. Do čeho se chci pustit, v tom dostanu podporu. Nejen já, ale řada mých kolegyň se tady krásně vypracovala. Lidi tady profesně rostou a každý má možnost se realizovat v tom, co nám jde a baví nás nejvíce.

Proč ses rozhodla přejít do role regionálního partnera?

Protože když jsem pouze dodávala projekty pro jiné regionální partnery, a náhodou jich bylo méně, měla jsem málo práce a nemohla to ovlivnit. Také jsem pochopila, že pozice regionálního partnera dává absolutní svobodu. Volím si klienty, se kterými chci spolupracovat, a díky tomu mohu dodávat opravdu hodnotnou práci. Mohu je individuálně posouvat dál, a to mě neskutečně těší.

V roce 2019 Iva Schulzova oslavila deset let ve firmě Performia.

Co vnímáš jako největší přednost této pozice?

Tu zmíněnou svobodu. A také to, že člověk musí vyjít ze své komfortní zóny. Jen ten, kdo je ochotný překračovat svůj vlastní stín, má šanci v životě růst a zabírat větší prostor. A to nemyslím jen profesně, ale čistě lidsky.

Pokud by někdo o pozici regionálního partnera uvažoval, na co se má připravit?

Je to velmi náročná práce. Člověk se musí hodně vzdělávat a pochopit, v čem spočívá know-how Performie. Nic nedostane zadarmo. Sám si vyhledává klienty, sám je kontaktuje a chodí na schůzky. Opravdu je co překonávat. Odměnou jsou však vděčné pohledy ředitele či personalisty firmy, kteří vidí, že jim regionální partner pomohl vyřešit něco, co je velmi trápilo. Našla jsem smysl v tom, že posouvám ty, kteří jsou už teď na špici tak, aby svou práci zvládali s ještě větší lehkostí. Odměnou je pak také to, že vás tito úspěšní lidé berou jako rovnocenného partnera, a to je krásné.

Oslovil tě Ivči příběh a uvažuješ o dráze regionálního partnera v Performii? Více informací najdeš v naší sekci Kariéra. Ozvi se, a uvidíme, zda jsi ten pravý/ta pravá.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek