Zbývá posledních 15 volných míst na květnovou konferenci

Květnová konference se blíží nezadržitelným tempem a zvýbá posledních 15 volných míst. Pokud ještě nejste přihlášení, zjistěte, co vás na konferenci čeká a přihlaste se ještě dnes. Jestli už máte své místo rezervované, ujistíme vás, že se opravdu máte na co těšit. 


Performia konference bude probíhat již 18. a 19. května 2022. Už nyní víme, že můžeme počítat s více než 130 účastníky. Stále však zbývá posledních 15 volných míst. Neváhejte a rezervujte si jedno z nich. Nepochybujeme o tom, že sama společnost účastníků bude dostatečně inspirativním prostředím. 

Na konferenci vystoupí Marten Runow, zakladatel Performia International. Marten má za sebou více než 30 let praxe na poli HR. Můžeme tedy říci, že je jedním z největších expertů na potenciál lidí. A o své poznatky z celoživotní práce se Marten podělí právě s vámi. A samozřejmě můžete počítat i s výkonnou ředitelkou české Performie Lucií Spáčilovou

Dárky, které jsme my vybrali, vypadaly takto

Mít „na palubě“ ty správné kolegy je základem úspěšné firmy. Pokud v to věříte i vy, jste právě tím, kdo na naší konferenci nesmí chybět. Ať už jste z řad majitelů firem, manažerů či personalistů, načerpáte na naší konferenci plno inspirace pro práci s potenciálem stávajících i budoucích zaměstnanců. 

Za stěžejní témata celé konference bychom mohli považovat téma problémového zaměstnance a koncept PPM. Pokud nás sledujete už nějakou dobu nebo třeba čtete naše články, či pravidelné Tipy a Triky, možná o novém konceptu PPM již něco tušíte. Kromě nového konceptu, který bude v budoucnosti HR hrát velkou roli můžete počítat i s množstvím inspirace z praxe, dobrou náladu a sebevědomí věřit, že s lehkostí zvládnete jakoukoliv situaci, pokud kolem sebe máte ty správné lidi. 

Chcete být u toho?
Přihlaste se na konferenci ještě dnes a zamluvte si své místo.  


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek