Co se děje v Performii VIP 5-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít vy? To se dozvíte právě v tomto shrnutí, které je speciálně upravené pro vás, naše top klienty s licencí Performia.


První živá konference v Česku v roce 2021? Buďte u toho!

Takhle vypadal závěr konference v roce 2019. Stovka účastníků odcházela naprosto nadšená

Je to jisté! Konference Moderní trendy HR 2021 bude 15. a 16. června v Praze - Čestlicích. Vzhledem k tomu, že většina konferencí se u nás chystá na podzim, vypadá to, že ta naše bude mezi prvními konferencemi, které se po dlouhé době odehrají živě. Už vás máme na seznamu účastníků? Zbývá nám už jen posledních pár míst.


Časopis Dobrodružství personalistiky slaví 10 let!

Časopis Dobrodružství personalistiky, který vychází třikrát ročně, slaví desáté výročí. Už deset let je určen nejen personalistům, ale také šéfům, manažerům a vlastně všem, kdo se o personalistiku zajímají.

Vy byste určitě měli vždy mít ve firmě minimálně jedno tištěné vydání zdarma. Od roku 2019 je Dobrodružství personalistiky pro ostatní dostupné jako pro předplatitele. Jejich zájem neustále stoupá, a to je pro nás potěšujícím potvrzením kvality a úrovně časopisu.

Další číslo už vzniká, bude o budoucnosti HR. Těšíte se?


Kdo přibyl mezi "Performery"?

Kdo přibyl na naší zlaté "zdi slávy" mezi úspěšné firmy s licencí k online systému Performia, ale hlavně schopných a připravených na budování úspěšných týmů? Bylo jich v poslední době docela hodně:

  • BAUMRUK & BAUMRUK s.r.o.
  • Atlas plus s.r.o.
  • ALMEA s.r.o.
  • TOMA Olomouc
  • Window Holding a.s. (Vekra Okna)
  • HOPI POPI, a.s.
  • KERAMIKA SOUKUP a.s.
  • GEFOS a.s.
  • ALBA - METAL spol.
  • TPR s.r.o.
  • CROSS Zlín a.s.

  • Crocodille ČR, spol. s r.o.


Co se dělo a dít bude?

V dubnu poběhl další VIP webinář, taková online akademie pro vás zdarma, kde se sešlo skvělých 70 účastníků. Téma bylo "Jak u lidí posílit jednotlivé vlastnosti z U-testu?"

Další VIP webinář bude 19. července (13:00 - 15:00). Ještě to nemáte v diáři?

V pondělí 17. května proběhl v Praze první živý VIP brunch po velmi dlouhé době! Na další se účastníci ze všech koutů Česka těší již zítra 19. května, bude totiž online.

A na co se ještě můžete těšit? Na nový kabát vylepšeného systému Interspeedia. Ještě ho k zefektivnění komunikace s kandidáty nepoužíváte? Pak se po něm ptejte u Lenky Komorousové.


Jak to zvládají ti nejúspěšnější?

Jsme pyšní, že máme již tolik úspěšných klientů a jsme také ohromně rádi, že můžeme jejich úspěch podporovat. Pojďme se mrknout na dvě firmy, které s licencí Performia letos oslaví 14 let:

  • Společnost MDP GEO, s.r.o je s námi od roku 2007 a během těch let prověřili již 1 127 lidí a použili 3 736 dotazníků.
  • Společnost ELIT CZ s.r.o. pak od roku 2007 prověřila 2 461 lidí a použila krásných 6 960 dotzaníků.

Vzdělání, zdraví a profi koučink. Hlavně co nejlépe pro vás

Potřebovali byste tak trochu "nalejvárnu" pro své vedoucí o náboru nováčků? Bolí vaše lidi po roku stráveném doma záda? Nebo potřebujete zlepšit jistotu ve vyhodnocování U-testu? Pro to všechno jsme tu.

WEBINÁŘ: O náboru pro každého, kdo vybírá

Máte vedoucí pracovníky, kteří by potřebovali porozumět tomu, jak funguje jejich tým, na koho se spolehnout a na koho spíš ne? Pak se vám bude hodit tenhle webinář.

Buďte ještě větším profíkem ve vyhodnocování U-testu

Držíte si někdy při auditu palce, že jste všechno vyhodnotili správně tak, jak jsme vás to na seminářích učili? Pak se vám bude hodit seminář Osobní koučink: U-test.

ZDRAVÍ nejen na home office: Co na to fyzioterapeut?

Jak na zdravé sezení při práci nejen z domova? Připravili jsme pro vás a vaše lidi seriál pěti videí Jak na home office zdravě přímo s fyzioterapeutem.

PS: Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.

Napsali/Natočili jsme...

V téhle části novinek najdete odborný obsah, který jsme napsali, nahráli či natočili pro média či pro naše vlastní webovky. Nejvíc při jejich tvoření myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim dařilo lépe.
 

V podcastu "O lidech s Lucií Spáčilovou" přibylo dalších 6 dílů:


Pořád hledáme. Víte o někom?

V květnu nám nastupují hned 3 nováčci. Dvě konzultantky a jedna asistentka PR. Ale i tak pořád ještě hledáme. Chybí nám ještě konzultanti do Brna.

Víte o někom? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro TOP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte ve shrnutí pro top klienty Performia.

celý článek