I v roce 2020 se můžete těšit na oblíbené i nové semináře z dílny Performia

Česká Performia v roce 2019 načala svůj patnáctý rok na českém trhu a nabídla Vám nepřeberné množství workshopů a seminářů. A jinak tomu nebude ani v roce 2020. V něm pro Vás chystáme hned několik akcí. Pojďme se podívat, co jsme si pro Vás připravili.   

Komunikační soustředění nejen pro personalisty

Děsí Vás dlouhé neefektivní pohovory, po nichž jste spíše zmatení, než rozhodnutí o výsledku? Stává se Vám někdy, že při pohovoru myslíte na nedokončenou práci a nedokážete se plně soustředit? Ztrácíte někdy s uchazeči (či zaměstnanci) trpělivost?

Pak si tento speciální trénink nemůžete nechat ujít. Ale pozor, je opravdu náročný. Trénink bude trvat 4 dny a 3 noci a povede ho Bohumil Kuba, který je zkušeným a oblíbeným trenérem a konzultantem naší spřátelené společnosti Business Success ve spolupráci s naší paní ředitelkou Lucií Spáčilovou. 

Pro koho je trénink určený?

Trénink není pouze pro personalisty, ale pro každého, kdo alespoň jednou za čas vede pohovor s kandidátem nebo rozhovor se stávajícím zaměstnancem. Podmínkou je účast na klíčovém semináři Jak vytvořit a udržet skvělý tým.

I my v Performii na sobě pravidelně makáme a komunikační trénink jsme si v našem týmu odzkoušeli. 


Už máte svou personální strategii?

Hned z kraje roku s námi můžete sestavit svou personální strategii. Že jste ji ještě nikdy nedělali? Nebo už ji máte z loňska? V obou případech je dobré se na ni nově podívat na workshopu Moje personální strategie. Workshop povede sama výkonná ředitelka Performie Lucie Spáčilová.

Pro koho je workshop Moje personální strategie určen? 

Workshop je pro všechny, kteří se již v minulosti zúčastnili minimálně naší přednášky Jak efektivně vybírat zaměstnance. Je určen ředitelům a manažerům, kteří se doposud věnovali náboru a práci s lidmi jen nárazově a v dalším roce chtějí v této oblasti udělat opravdový pokrok.

Hodí se i pro zkušené personalisty, kteří ocení inspiraci a možnost ujasnit si kroky pro svou efektivitu.

Personální strategie, to je něco, s čím má trenérka workshopu
Lucie Spáčilová bohaté zkušenosti.


Seminář Poznej svůj skutečný potenciál

Seminář Poznej svůj skutečný potenciál není v Performii novinkou, ale dodnes jsme ho dodávali pouze klientům v interní podobě. Seminář ale slavil takový úspěch, že jsme se rozhodli vypsat termín i pro jednotlivce, kteří nemají tak velké týmy. Vždy Vás zajímalo, jak vést lidi podle typu jejich osobnosti? A jak zvýšit úroveň jejich zodpovědnosti? Nebo jste Vy sami došli do bodu, kdy nevíte, jak se dál rozvíjet? V tom případě je tento seminář pro Vás! Podívejte se na shrnutí prvního termínu, který proběhl v červnu v Brně.

Pro koho je seminář Poznej svůj skutečný potenciál určen? 

Tento seminář není jen tak pro někoho. Je pro všechny, kteří jsou opravdu odvážní a nebojí se skrze poznání svých vlastních plusů, mínusů a své osobnosti více porozumět svým lidem. A nejen těm, seminář se hodí i do situací v osobním životě. Podmínkou je účast na klíčovém semináři Jak vytvořit a udržet skvělý tým.


To ale není všechno...

  • Chcete zlepšit vztahy ve Vaší firmě, fungovat jako tým a rádi byste přitáhli nové produktivní zaměstnance? Potřebujete zlepšit interní PR, ale nevíte jak? Právě proto jsme připravili workshop Interní PR a firemní kultura.
     
  • Ještě nevyužíváte sociální sítě k výběru nových zaměsnanců? A věděli jste, že více než 61 % mladých lidí dnes očekává, že jejich potenciální zaměstnavatel má stránku na Facebooku,  a více než 75 % Vašich zaměstnanců je na sociálních sítích aktivních? Proto tady máme půldenní workshop Sociální sítě: Další zdroj Vašich nových kolegů, který jsme kompletně založili na naší praxi a zkušenostech našich úspěšných klientů.
     
  • No, a pak už tu máme naše KLÍČOVÉ SEMINÁŘE o budování týmu, na kterých získáte kompletní, jednoduché a efektivní know-how, jak s jistotou rozlišit mezi produktivními a destruktivními lidmi a jak maximálně využít potenciál Vašich lidí. A to je úplný základ!

Chystáte se v příštím roce na některý ze seminářů či workshopů? Zjistěte si své místo na něm ještě v roce 2019, ceny seminářů jsme s platností od ledna 2020 trochu upravili.

Těšíme se na Vás na našich seminářích a workshopech!


Aktuální termíny a všechny semináře, workshopy a přednášky najdete vždy tady.

A pokud chcete zůstat stále v obraze, sledujte nás na Facebooku, LinkedInu či Instagramu. Budete tak jako první vědět o všech našich novinkách. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek