In English about hiring: Umíte anglicky? Poslechněte si, jak to vidí Marten Runow a Negar Riazati

Rozumíte dobře anglicky a chcete si procvičit jazyk? Pokud jste odpověděli ANO, máme pro Vás příležitost! Nenechte se zmást, toto není žádná reklama na jazykovou školu.

Do you understand English well? Do you want to practice English? If you answered YES, we have the opportunity for you! Please don't be fooled, this is no advertising for a language school.


Jak zvládnout tlak a nejistotu? Nabírat nebo propouštět? Udržím svoji firmu v běhu? V dnešní době si podobné otázky klade většina majitelů a jednatelů firem na celém světě.

Jak již možná víte, jsme mezinárodní společnost, a proto jsme se rozhodli využít této možnosti a pro anglicky mluvící klienty (případně pro vaše kolegy, partnery v zahraničí a podobně) zprostředkovat malý speciální dárek, a to formou videí. 

How to handle pressure and uncertainty? Recruit or release? Will I keep my business running? Nowadays most business owners and executives around the world ask similar questions.

As you may already know, we are an international company, so we decided to take this opportunity and for you, English speaking clients (perhaps for your colleagues, partners abroad, etc.) to provide a small special gift in the form of 2 videos.


3 klíčové tipy od Negar Riazati - 3 Key Tips from Negar Riazati

Negar Riazati je generální ředitelka australské pobočky Performie. Ve videu Vám prozradí, jak zvládnout těžké časy nejistoty a tlak. 

Negar Riazati, CEO of Performia Australia, helps you to deal with difficult times of uncertainty and pressure.

OTÁZKY A ODPOVĚDI: Nábor v nejisté době - QUESTIONS AND ANSWERS: Hiring in uncertain times

Podívejte se na rozhovor Martena Runowa, majitele a generálního ředitele Performia International, a Negar Riazati, generální ředitelky Performia Australia, o tom, které společnosti by měly nabírat nové zaměstnance a jak využít aktuální situace.

Watch the interview of Marten Runow (Managing Director of Performia International) and Negar Riazati (CEO of Performia Australia) about which companies should be hiring and how to take advantage of this situation. 

Potřebujete vědět, jak rozlišit mezi produktivními a destruktivními? 

Podívejte se na naši online přednášku "Jak efektivně vybírat zaměstnance"


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek