Máme pro vás nové termíny seminářů pro rok 2022

Konec roku se nám nezadržitelně blíží. Všichni už se těšíme a směřujeme své myšlenky na Vánoce. Hned po svátcích klidu a odpočinku nás však čeká další nový rok. A co vás v roce 2022 s Performií čeká?


Nový rok je již tradičně spojen s novými plány a předsevzetími pro nastávající období. Nastavení cílů osobních necháme na vás. S plány vaší firmy v oblasti lidí vás však rádi budeme inspirovat. 

Máme pro vás již teď přehled seminářů a workshopů na rok 2022 a už dnes se na ně můžete hlásit. 

Jak vytvořit a udržet skvělý tým 

Základní seminář pod vedením našich zkušených trenérů. Poradí Vám, jak si vybrat ty správné kandidáty do týmu a naučí Vás, jak pracovat se svým týmem, abyste dosáhli maximálních výsledků. Na těchto seminářích se můžete těšit na  Hanku Slačálkovou, Lucku Spáčilovou a Martu Machovskou

Praha s Hankou Slačálkovou a Luckou Spáčilovou

  • 17.-18. ledna (po + út) 
  • 15.-16. února (út + st)
  • 24.-25. března (čt + pá)
  • 21.-22. dubna (čt + pá)
  • 14.-16. června (út + st) 

Brno s Martou Machovskou 

  • 19.-20. ledna (st + čt)
  • 22.-23. března (út + st)
  • 24.-25. května (út + st) 

Jak se vyznat v lidech a využít jejich potenciál 

Získejte znalosti, které vám pomohou dosadit na správná místa ty správné uchazeče. Pod vedením Ivy Schulcové se naučíte rozumět osobnosti člověka, což vám umožní přijmout k sobě do týmu lidi, kteří mají opravdu dobrý potenciál být pro vás velmi užiteční. Tímto seminářem vás povede Iva Schulzová

Praha 

  • 21.-23. února (po - st)

  • 27.-29. dubna (st - pá)

  • 20.-22. června (po - st)

Brno

  • 30. března - 1. dubna (st - pá) 

Specializované semináře a workshopy 

Díky našim speciálním seminářům se můžete dle chuti zaměřit na konkrétní problematiku. Na našich seminářích a workshopech nechybí odborné vedení našich trenérů ani množství praktických tipů z běžného života ve firmě. 

Můžete se těšit například na: 

Online semináře 

Pozadu nezůstaneme ani v online světě. 

Hned 12. ledna se můžete připojit k Lucce Spáčilové a jejímu online workshopu Moje personální strategie, kde se dozvíte, jak nejlépe nastavit personální strategii. Budete mít také možnost sestavit si vlastní personální plány a následně je s naší trenérkou zkontultovat. 

Hanka Slačálková se na Vás bude těšit 12. dubna s workshopem Sociální sítě: Další zdroj vašich nových kolegů. Během půl dne Vás Hanka naučí využívat sociální sítě jako náborový nástroj. Seznámí Vás s výhodami i nevýhodami inzerce právě na sociálních sítích. 

Prohlédněte si všechny aktuální termíny našich seminářů a workshopů


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek