Na Svátek práce se rozhodně nudit nebudete. Máme pro Vás hned několik nových článků

Víme, že nás čeká Svátek práce, ale to bychom nebyli my, kdybychom Vám pro jistotu nepřipravili něco ke čtení. Takže kdyby Vás přepadla chuť přečíst si něco užitečného k Vaší práci, směle do toho. Máme pro Vás seznam článků, které jsme v posledních
dvou týdnech napsali.


Firemní vzdělávání pro všechny? 

Také jste někdy přemýšleli, jak je možné, že si ze školení jeden zaměstnanec odnese plno informací a ten další jako by na něm ani nebyl?

Tak si nenechte ujít článek Lucie Spáčilové, který poprvé napsala pro online časopis Firemní
vzdělávání. V něm vysvětluje, jak na firemní vzdělávání, aby bylo efektivní. 


Nabíráte, propuštíte nebo Vás straší GDPR? 

Momentálně jsme se dostali do nestandardní situace. Kvůli koronaviru se změnil celkový systém, na který jsme byli zvyklí. A to platí i pro trh práce. Proto Vám přinášíme několik tipů, jak tuto situaci ustát, anebo rovnou využít ve svůj prospěch. Staňte se hrdinou.

Propouštíte, nebo nabíráte? Ať už je na tom Vaše firma tak, nebo tak, Vaši zaměstnanci z velké části ovlivňují chod Vaší firmy. A právě proto je teď ideální doba se rozhodnout, kdo Vám v týmu chybět nebude, nebo který tým si zaslouží posilu. Jak správně na to, se dozvíte v článku, který napsala naše trenérka Hanka Slačálková.

Změn v zákonech a nařízeních je každý den dost, proto jsme spolu s advokátní kanceláří TaylorWessing sepsali několik základních pravidel, které směřují na dodržování GDPR v době speciálních nařízení. Na co si dát pozor a co je potřeba dodržovat, se dozvíte zde.

Nezapomeňte na emoce na pracovišti 

Emoce v týmu mohou ovlivnit celkový chod firmy. Mají vliv nejen na chování lidí, ale také na jejich výkon. Pokud chcete zajistit vysokou produkci a dobrou náladu v týmu, je potřeba třeba se zaměřit na emoce svých kolegů. 

Jak na emoce, si můžete přečíst v článku nebo se podívat na naše DVD Emoce na pracovišti.

Chcete od nás rady dostávat pravidelně?

Přihlaste se k odběru TIPŮ A TRIKŮ, které Vám pošleme každých čtrnáct dní. 


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek