Rok Performia 2019 v číslech

Společnost Performia působí na českém trhu více než 15 let. Za tu dobu se rozrostl nejen počet našich klientů, ale také služeb, které dodáváme. Každý rok se snažíme překonat vlastní rekordy a být ještě lepší. A tak i v roce 2019 jsme se snažili obhájit zlato, rozšířit počet našich přednášek, worshopů nebo prodaných publikací. A se vší skromností můžeme říct, že se nám to povedlo. Což byla zásluha nejen nás, ale i našich klientů.

Tento rok jsme rozhodně nezaháleli. Pod naším vedením se uskutečnilo 78 klíčových a specializovaných seminářů či workshopů a 21 odborných přednášek.

Minulý rok semináře a workshopy absolvovalo 623 lidí. Velký zájem byl i o přednášky, kterých se zúčastnilo 422 lidí. A protože nás zajímá váš názor, vždy zjišťujeme zpětnou vazbu. Díky tomu víme, že klienti naše semináře a workshopy vnímají jako velmi profesionální a odnášejí si z nich podstatné informace. O všem svědčí i míra spokojenosti, která se za minulý rok vyšplhala k 98 %. Velké oblíbenosti se těší i workshopy, kde byla celková spokojenost na 97 %.

Minulý rok jsme překonali i počet vyhodnocených dotazníků. Jejich počet jsme zvýšily o více než deset tisíc. Celkově se v našem online systému využilo 39 417 testů a dotazníků, z čehož 31 765 použili naši klienti s licencí k online systému Performia.

Zájem byl i o naše e-booky „50 plus 1 tip, kde hledat zaměstnance“ a „Jak napsat úspěšný pracovní inzerát“. Dohromady si je stáhlo 370 lidí.

Hanka Slačálková a účastníci semináře "Jak vytvořit a udržet skvělý tým" v Praze

Eva Belicová na semináři Poznej svůj skutečný potenciál


V roce 2019 jsme se několikrát sešli také s našimi VIP klienty, tedy těmi, kteří používají naše know-how pro výběr zaměstnanců a k tomu online nástroje Performia. Pravidelné společné brunche plné inspirace byly přeplněné.

Jeden z našich Performia brunchů ve firmě AMBG, LTD s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem brýlí, které všichni účastníci otestovali

Další setkání se uskutečnilo ve Valticích ve firmě BRICOL-M, největším obchodu se sklem a uzávěry v České a Slovenské republice

To ale není všechno. Už dnes pro Vás plánujeme další konferenci, kde se bude mluvit o moderních trendech HR. I tento rok se můžete těšit na plno nových informací, které Vám na konferenci poskytneme. Rozhodně to bude stát za účast. Podívejte se na video z poslední konference a přesvědčte se sami.


Věděli jste? 

Minulý rok jsme zavedli novinku ve formě předplatného našeho časopisu DOBRODRUŽSTVÍ PERSONALISTIKY. Časopis vydáváme již od roku 2011 a můžete si v něm přečíst články na aktuální témata z HR, rozhovory s našimi úspěšnými klienty nebo načerpat inspiraci z příkladů z praxe. Více informací ohledně předplatného najdete tady.

Velmi aktivní jsme byli i v médiích. Poskytli jsme několik rozhovorů a napsali několik článků. Online verze některých z nich si můžete přečíst zde.

Více inspirace a nápadů můžete načerpat i díky Tipům a trikům, které posíláme každých čtrnáct dní. Ptáte se, jak vybrat opravdu kvalitní zaměstnance? Nebo vás zajímá, jak udržet lidi ve firmě? Na všechny tyto otázky vám odpovíme. Pokud i vy chcete dostávat užitečné rady, můžete se nově i Vy přihlásit k odběru. 

Tímto bychom vám všem chtěli poděkovat za přízeň, za úžasné spolupráce, kterých si velmi vážíme. Děkujeme, že jste nás v tom minulém roce podpořili, a těšíme se na to, jak to společně rozjedeme v roce 2020!

Vaše Permormia


Chcete se dozvědět více ze světa personalistiky?

Podívejte se na naše odborné články.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek