V Performii mě nechali dokázat, že na to mám, říká Renata Krutská

Průměrně člověk v práci stráví až třetinu života, a proto je důležité, dělat něco, co vás opravdu baví a naplňuje. Své o tom ví i Renata Krutská, která svou vysněnou práci našla v Performii. Zastává tu pozici regionálního partnera a patří k nejlepším prodejcům v české pobočce i mezinárodně. 

Renča v Performii pracuje od roku 2012 a za tu dobu se stihla ohromně vypracovat. „Před osmi lety jsem hledala jinou práci, a protože jsem neměla zkušenosti s personalistikou, nikdo mě nechtěl přijmout. Pak se mi ozvali z Performie a nechali mě dokázat, že na to mám. Začátky byly těžké, ale musím říct, že to stálo za to. Prostě jsem jen byla trpělivá, šla si za svým a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat.“  

Velmi rychle se stala nejlepší českou prodejkyní. Trhá rekordy a stále překračuje vlastní limity. A toho jsme si všimli nejen my v české pobočce, ale také v Performia International, která každoročně vyhlašuje mezinárodní soutěž o nejlepšího prodejce napříč všemi třiceti pobočkami. V roce 2017 v tomto žebříčku Renata získala třetí místo.  

Dvakrát organizuj a jednou řeš

Osobní výkon Renaty přispívá k tomu, že se i česká Performia šestkrát za sebou stala nejvíce expandující zemí a získala zlatou hvězdu. 

„Řekla bych, že spím tak sedm hodin a zbytek je pořád nějaká práce. Ale rozhodně bych neměnila,“ popisuje své pracovní nasazení.

Renča rozhodně nezahálí a ve svém pracovním úsilí pokračuje dál. To, že je to žena s velkým obchodním duchem, dokázala i v roce 2019, kdy znovu získala třetí místo. A tím to nekončí. Plánů, jak se bude stále posouvat, má mnoho.

„Pořád se mám kam posouvat. Mám několik nových cílů. Chtěla bych začít více dodávat a zároveň zvětšit počet klientů s licencí k online systému Performia. Momentálně jsem si vysnila číslo 22. Vím, že jsem zatím nevyužila veškerý svůj potenciál,“ doplňuje.

Pro Renatu je typický její široký úsměv, s kterým nepřichází jen na schůzky, ale také do kanceláře. 
Chceš i ty být stejně úspěšný a chceš dokázat, že na to máš a stát se regionálním partnerem? Zjisti o pozici
regionálního partnera víc. Napiš nám a třeba spolu najdeme způsob, jak spolupracovat.  


Zjisti o pozici regionální partner více. 


KATEŘINA KREJČÍ: Tým nemůže fungovat, pokud nechceme rozumět lidem


Obor stavebnictví nevystudovala, a i přesto nastoupila do společnosti SLEZSKÉ STAVBY OPAVA s.r.o., kterou dnes vede jako jednatelka. Našla způsoby, jak se o oboru i lidech, které vede, dozvědět víc, a pochopila, že i její vedoucí musí lidem rozumět. Je spolurealizátorkou několika projektů, které podporují zručnost dětí a jejich kladný vztah k technickým oborům. Kateřina Krejčí rozhodně má o vedení firmy i lidí v ní co říct.

celý článek

Z PRAXE: Proč porozumění lidem zlepšuje manažerské schopnosti


Zapomeňte na ohraná klišé. Rozumět lidem není jen o vytváření společenských vztahů. Je to o odhalení potenciálu každého jednotlivce ve vašem týmu, je to společná cesta k cíli a je to také klíč k efektivnímu vedení lidí. Mohl by dirigent vést stohlavý orchestr, kdyby neznal dovednosti každého hudebníka? Pravděpodobně ano, ale poslouchat by se to nedalo. Stejně tak je tomu i v případě středního managementu. Zeptali jsme se několika zástupců českých firem, kteří vzdělávají své manažery právě v této oblasti, na to, co jim to přináší. Jste zvědaví?

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek