Co se děje v Performii 5-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít vy? Je tu další shrnutí toho, co se událo v Performii - tedy zejména toho, co by vás mohlo zajímat.


První živá konference v Česku v roce 2021? Buďte u toho!

Takhle vypadal závěr konference v roce 2019. Stovka účastníků odcházela naprosto nadšená

Je to jisté! Konference Moderní trendy HR 2021 bude 15. a 16. června v Praze - Čestlicích. Vzhledem k tomu, že většina konferencí se u nás chystá na podzim, vypadá to, že ta naše bude mezi prvními konferencemi, které se po dlouhé době odehrají živě. Už vás máme na seznamu účastníků? Zbývá nám už jen posledních pár míst.


Časopis Dobrodružství personalistiky slaví 10 let!

Časopis Dobrodružství personalistiky, který vychází třikrát ročně, slaví desáté výročí. Už deset let je určen nejen personalistům, ale také šéfům, manažerům a vlastně všem, kdo se o personalistiku zajímají.

Aktivním klientům zasíláme každé tištěné vydání zdarma a od roku 2019 je Dobrodružství personalistiky dostupné i pro předplatitele, jejichž zájem neustále stoupá, a to je pro nás potěšujícím potvrzením kvality a úrovně časopisu.

Další číslo už vzniká, bude o budoucnosti HR. Těšíte se?


Vzdělání, zdraví a noví kolegové. Hlavně co nejlépe pro vás

Potřebovali byste tak trochu "nalejvárnu" pro své vedoucí o náboru nováčků? Bolí vaše lidi po roku stráveném doma záda? Nebo potřebujete akutně vybrat někoho do týmu? Pro to všechno jsme tu.

WEBINÁŘ: O náboru pro každého, kdo vybírá

Máte vedoucí pracovníky, kteří by potřebovali porozumět tomu, jak funguje jejich tým, na koho se spolehnout a na koho spíš ne? Pak se vám bude hodit tenhle webinář.

ZDRAVÍ nejen na home office: Co na to fyzioterapeut?

Jak na zdravé sezení při práci nejen z domova? Připravili jsme pro vás a vaše lidi seriál pěti videí Jak na home office zdravě přímo s fyzioterapeutem.

Chcete nové kolegy? A můžeme vám pomoct?

Držíte si palce, kdykoli se chystáte vybrat někoho nového? Nebo víte, jak na to, jen nemáte dostatek času? Ozvěte se nám, s jistotou i nedostatkem času si poradíme.

PS: Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.

Jak těžké je dostat se na "zlatou zeď slávy"?

Už jsme vám určitě říkali, že máme skupinu více než stovky firem, které mají neomezenou licenci k našim online nástrojům a kompletní know-how, díky kterému vědí, jak vybudovat skvělý tým. V posledních třech měsících jich přibylo dalších dvanáct. A slyšeli jste už i o "zdi slávy", na kterou jsme si je všechny vyvěsili? Proč? Protože jsme pyšní na to, jak pracují se svými lidmi, jak dělají nábor a na to, jak se jim díky tomu daří v tom, čím se sami zabývají!

Zajímá vás, čím museli projít, než se stali odborníky na to, jak vytvořit a udržet skvělý tým? Cesta úspěšného klienta vás navede. Mimochodem, zas tak moc toho není. Stačí vám pár dní a pak už jen šup do praxe.


Napsali/Natočili jsme...

V téhle části novinek najdete odborný obsah, který jsme napsali, nahráli či natočili pro média či pro naše vlastní webovky. Nejvíc při jejich tvoření myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim dařilo lépe.
 

V podcastu "O lidech s Lucií Spáčilovou" přibylo dalších 6 dílů:


Pořád hledáme. Víte o někom?

V květnu nám nastupují hned 3 nováčci. Dvě konzultantky a jedna asistentka PR. Ale i tak pořád ještě hledáme. Chybí nám ještě konzultanti do Brna.

Víte o někom? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek