Konference 2023 je za námi. Jste připraveni vyletět ke hvězdám?

Další z Perfomia konferencí je za námi. Tentokrát se celá nesla ve vesmírném duchu. Naším hlavním mottem totiž bylo "připravte svůj tým na cestu do vesmíru a k hvězdým výsledkům".

Konference proběhla 17. a 18. května s více jak 160 účastníky.

4 vystupující super ženy z řad Performie poskytly informace, díky kterým postavíte a udržíte tým, který vám pomůže na cestě ke hvězdám.

První den jsme se s Hankou Slačálkovou podívali na to, jak zvednout náladu v týmu. Její energický a zapálený přednes přitáhl okamžitě pozornost všech účastníků. Dalším přednášejícím byla Marta Machovská, která se příjemně a v doprovodu mnoha praktických tipů zaměřila na to, jak zvýšit zodpovědnost zaměstnanců. Druhý den navázala Iva Schulzová, díky níž si mnoho přítomných klientů uvědomilo, kde v interní komunikaci sami dělají chyby a na co se zaměřit. A toto skvělé kvarteto zakončila Lucie Spáčilová, která zaujala v oblasti her jako součást motivace týmu. Ukázala klientům na konkrétních případech, že práce a hraní jdou dohromady, a dokonce se vzájemně podporují.

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na vystupující z řad klientů. Slyšeli jsme Moniku Malinovou z firmy ACCOM management group, s.r.o., Alenu SailerovouGEFOS a.s., Romana ŠebeluMIG s.r.o., Ladislava Poláška za firmu Kaňák Group s.r.o., Petra Mikšoviče ze SOVA NET, s.r.o., Michala Mrázka ze společnosti Backbone s.r.o. a Václava VětrovceVETOS group s.r.o.. Všichni věnovali přípravě i samotné konferenci spoustu času a úsilí a my jsme moc rádi, že poukázali na to, že řeší stejné problémy jako řada dalších firem. Hlavním poselstvím těchto vstupů ale je, že vše se dá zvládnout, když máte ten správný koncept a kroky, které stačí nyní už jen zavést do praxe.

všech 150 účastníků konference pohromadě

Hvězdné moderátorské duo Barbora Hartmannová a Libor Sedláček.

Celými dvěma dny nás provázelo hvězdné moderátorské duo. To se skládalo z naší Báry Hartmannové a dlouholetého klienta a kamaráda Libora Sedláčka. Bez nich by tato konference byla neúplná. Je tedy na místě velmi jim poděkovat za jejich odvahu i profesionální, a přesto lidské průvodcování na cestě ke hvězdám.

Středeční večer nám zpříjemnila taneční skupina PRAGUE BREAKIN SCHOOL. Nejdříve ohromila svým představením a následně rozpohybovala sál plný účastníků se svým tanečním workshopem. 

Přestávky jsme si pak mohli zpříjemnit výbornou kávou od sponzora konference, společnost Dallmayr, který nám poskytl nejen výběrovou kávu a kávovar, ale také dva skvělé baristy, kteří splnili každé naše náročné kávové přání. Také jsme mohli nahlédnout do virtuálního světa, a to díky dalšímu sponzorovi akce, teambuildingové agentuře Catalyst Czech republic. Ti nám také propůjčili jednoho ze svých instruktorů, Michala Boháčka. Ten vždy po obědové pauze rozproudil celý sál nápaditým a originálním cvičením. A díky tomu jsme mohli pokračovat v chrlení informací s vědomím, že jsou všichni účastníci svěží a připraveni vstřebávat.

Děkujeme oběma našim partnerům a těšíme se na další společné akce.

Mimo jiné se i nám opět potvrdilo, jak skvělý tým v Performii máme. To, jak všichni společně kooperujeme a navzájem si pomáháme se může zdát až „nenormální“. Právě díky tomu se mohla tato konference uskutečnit ve vysokém tempu i kvalitě. Základem však je mít ty správné lidi a správně je vést. To je přesně to, co bychom chtěli dopřát každému jednomu z našich klientů.

Přesto, že na konferenci zazněly informace, které od nás naši klienti slyšeli již několikrát, jsme rádi, že je jejich opakování nakoplo znovu v určitých oblastech tvořit a nevzdávat se. Důležité je i vědět, že stejný problém jako vy řeší pravděpodobně i ostatní firm. Vše se dá ale zvládnout se správnou metodikou a odstupem, který jste snad díky naší konferenci opět získali. 

Děkujeme všem za účast. Na ty, kteří nemohli být sami přítomni letos se těšíme na konferenci v příštím roce. Doufám, že už se na ni těšíte stejně jako my. Snad jsme vám poskytli plnohodnotné rady, díky kterým se můžete vydat se svými týmy na cestu ke hvězdám i vy.

S obrovským poděkováním a vřelou vzpomínkou na tuto akci vás zdraví celý tým Performia.

A to jsme my. Vaše Performarťanky. 

Nemůžete se dočkat dalšího ročníku?

Nechte nám na sebe kontakt a my vám dáme o dalším termínu vědět jako prvním! 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek