Nezoufejte. Máme pro vás nové datum konference

Někdy aktuální situace zhatí i ten nejlepší projekt. Naši konferenci bohužel potkal stejný osud. Ale zoufat nemusíte. Již jsme domluvili nové datum. A jste už vůbec přihlášení?


Protože načerpat inspiraci od těch nejlepších, nebylo nikdy tak důležité jako dnes, budou v hlavní roli konference úspěšné české firmy. Těšit se na vás budeme 15. – 16. června.

Tímto datem bychom s vámi chtěli oslavit konec zvláštního roku a půl a společně se nastartovat. Přijďte s námi u kávy oslavit „svobodu“, popovídat si venku na sluníčku, sdílet si své zkušenosti a úspěšné akce. Hlavní program proběhne v hotelu Aquapalace Praha v Čestlicích.

Konferencí vás provede výkonná ředitelka společnosti Performie Lucie Spáčilová. Těšit se můžete na naše trenérky Hanu Slačálkovou a Evu Belicovou, které můžete potkat na našich seminářích, kde vám předávají veškeré znalosti. 

Eva Belicová a Hanka Slačálková

Lucie Spáčilová

Mezi pozvanými hosty je Marcel Klaus z KLAUS Timber, a.s., o lidském potenciálu bude mluvit Martin Čermák z TGS nástroje-stroje-technologické služby spol. s.r.o., dále vystoupí Václav Větrovec z VETOS Group s.r.o.

Na co se těšit?

První den bude rozdělený do 4 tematických bloků, které doplní vždy konkrétní příklady z praxe od úspěšných firem. Druhý den bude ještě více o vzájemné inspiraci.Těšit se můžete na "kulaté stoly" rozdělené podle typu firem.

  • UŽ ZASE TA MOTIVACE: Jak udržet stávající zaměstnance?
  • AUTOMATIZACE: Jak v inovacích nezaspat dobu?
  • LIDSKÝ POTENCIÁL: Je možné jej nepřetržitě rozvíjet?
  • ONBOARDING: Aby se start nováčka neproměnil v peklo
  • OPRAVDU ÚSPĚŠNÝ NÁBOR ZAMĚSTNANCŮ: Co mu může bránit?
  • JAK UDĚLAT Z KRIZE PŘÍLEŽITOST?

Aby nikdo nečekal až do června, pro přihlášené klienty 23. března pořádáme měnší online konferenci, kde budou vystupovat již zmíněné trenérky a naši klienti. 

Rozhodně nepropásněte možnost posunout se ve svém podnikání a dozvědět se něco nového. Rádi vás na konferenci uvidíme.

Máte zájem o KONFERENCI a chtěli byste se jí zúčastnit?

Podívejte se na naše webové stránky a přihlaste se. 


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek