Co se děje v Performii 8-2021

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít vy? Přinášíme vám další shrnutí dění v Performii, tedy zejména toho, co by vás mohlo zajímat.


Česká Performia si půjde pro osmé zlato v pořadí!

Co myslíte? Získáme osmé zlato v pořadí? Vědět to budeme už 17. září

Nejspíš už jste slyšeli o tom, že Performia působí v dalších 26 zemích světa a že mezi sebou tyhle země každoročně soutěží o nejlepší pobočku v expanzi. Míru expanze švédská centrála bedlivě každý týden sleduje podle několika různých statistik a zemím přiděluje body.

Česká Performia už nejspíš delší dobu ostatním zemím "pije krev". Proč? Protože už osmým rokem figuruje na první příčce tohoto expanzního žebříčku a svými aktivitami inspiruje celý svět. Performia rok uzavíráme na konci srpna a už dnes je téměř jisté, že si v září převezmeme již osmé zlato v pořadí (tentokrát bohužel virtuálně).


Chcete být stále v obraze a vědět, co pro vás chystáme nového?
Sledujte nás na sociálních sítích.


Pro vás pořád aktuální témata

Stále pro vás sledujeme aktuální témata, píšeme články, které vám mohou pomoci v práci s lidmi, a vedeme rozhovory, které vás mohou inspirovat. A v létě jsme se navíc v rámci rozhovorů pustili i do témat, na která nejsme experti, ale která by vás mohla zajímat. Ještě jste je nečetli? Vyberte si některý a pusťte se do něj.

Mimo to na HRNews.cz v srpnu vyšel článek od Lucie Spáčilové. Nazvali jsme jej Konec tradičního výběru zaměstnanců, budoucnost vyžaduje jiný přístup.

Na co se do konce roku můžete těšit v oblasti vzdělávání?

Pro rok 2021 už jsou vypsané všechny termíny seminářů, workshopů a tréninků. Vyberete si mezi nimi také?

Komunikační soustředění nejen pro personalisty

Děsí vás dlouhé neefektivní pohovory, po nichž jste spíše zmatení, než rozhodnutí o výsledku? Stává se vám někdy, že při pohovoru myslíte na nedokončenou práci a nedokážete se plně soustředit? Pak na tomto soustředění nemůžete chybět.

Klíčové semináře o budování skvělých týmů

Chcete patřit mezi ty nejúspěšnější? Na 2 klíčových seminářích o budování týmu získáte kompletní, jednoduché a efektivní know-how, jak s jistotou rozlišit mezi produktivními a destruktivními lidmi a jak nejlépe využít jejich potenciál

Poznejte svůj skutečný potenciál

Chcete doopravdy porozumět lidem a ještě více proniknout do toho, jak je úspěšně a s lehkostí vést? A máte odvahu s tím začít u sebe, protože víte, že právě vámi to vše začíná a končí? Pak je tenhle seminář pro odvážné právě pro vás!

Aktuální termíny všech našich akcí najdete tady.


Jak se přidat k top klientům, kteří se pravidelně setkávají?

Už jsme vám určitě říkali, že máme skupinu více než stovky firem, které mají neomezenou licenci k našim online nástrojům a kompletní know-how, díky kterému vědí, jak vybudovat skvělý tým. V posledním měsíci přibyli další čtyři. A v srpnu se navíc konaly dva burnche, setkání top klientů Performie - jeden v Brně a jeden v Praze.

Zajímá vás, čím museli top klienti projít, než se stali odborníky na to, jak vytvořit a udržet skvělý tým?
Cesta úspěšného klienta vás navede.


Natočili jsme...

V podcastu "O lidech" přibyly další 4 aktuální díly. Máte nápad na nějaké téma, o kterém jsme ještě nemluvili, nebo na hosta, který by se do našeho podcastu hodil? Napište nám to.

Všechny díly a odkazy na podcastové aplikace najdete vždy nově ještě přehledněji tady.


Volné pozice v Performii

Od května nám přibyli už 3 lidé, protože jsme ale dost vybíraví, pořád hledáme asistenta PR a marketingu a ještě jeden obchodník/konzultant do Brna by se také hodil.

Víte o někom? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Chcete být stále v obraze ohledně personalistiky a budování týmů?


Sledujte nás na našich sociálních sítích.


Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek

Co vás čeká s Performií v dalším roce? 


Další rok je za námi. Rok plný seminářů, konferencí, inspirativních setkání a schůzek s našimi klienty. Možná už jste zjistili, že s Performií se nikdy nenudíte. Jinak tomu nebude ani v roce 2024. Přesvědčte se sami, jak nabitý program pro vás na další rok chystáme.

celý článek

Co se děje v Performii 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek