Co se děje v Performii VIP 12-2020

Co se u nás za poslední dva měsíce událo a co z toho budete mít Vy? To se nově dozvíte právě ve shrnutí nazvaném "Co se děje v Performii", které tu každé dva měsíce najdete a které je speciálně upravené pro vás, naše top klienty s licencí k online systému Performia.

11.12.2020
 


Kdo mezi nás přibyl?

Máme pro vás jednu důležitou novinku. Máme vás na zdi! Každá jedna firma, která patří mezi kleinty s licencí Performia nám teď visí na zdi naší pražské pobočky. A shodou okolností je to tak trochu vánoční výzdoba, kterou si necháme celoročně. A těšíme se, jak budou ke 104 aktuálním top klientům přibývat noví.

V poslední době se k nám přidaly třeba tyto firmy:


Co se dělo a dít bude?

V listopadu jsme zvládli dvě setkání VIP klientů. Naše tradiční BRUNCHE jen tentokrát byly ONLINE a zúčastnilo se jich 40 lidí. I když bychom vás raději viděli živě, jsme rádi, že alespoň tak to vyšlo. Téma bylo "Spolupráce mezi HR a managementem". Více o tom najdete tady.

A co chystáme? V pořadí druhý webinář pro VIP klienty Performie. Bude v pondělí 14. prosince (13:00 - 14:30) a téma bude OSOBNOST: Jak dostat z U-testu co nejvíce? Jestli ještě nejste mezi 70 přihlášenými účastníky, ještě to stihnete, vstup je pro vás zdarma.


Jak to zvládají ti nejúspěšnější?

Jsme pyšní, že máme již tolik úspěšných klientů a jsme také ohromně rádi, že můžeme jejich úspěch podporovat.

  • Například společnost DITON s.r.o. je s námi už od začátku roku 2006 a během toho využili 4 584 dotazníků a prověřili 1 187 lidí! To jsou čísla!
  • A společnost BRICOL - M, spol. s r.o. mají Performia licenci už od roku 2008 a využili už 1 877 dotazníků a prověřili 866 lidí.

A už jste četli rozhovor v posledním čísle časopisu DOBRODRUŽTSVÍ PERSONALISTIKY. Pak asi něco víte o manažerovi výroby, který již 24 let pracuje ve společnosti Karel Kaňák, s.r.o..

PETR RINGER: Je důležité hledat, co v lidech je, a podle toho s nimi pracovat

Představte si, že máte šéfa, který má za sebou 24 let zkušeností ve firmě, díky nim rozumí všem procesům ve vašem oddělení, nemá problém s vámi třeba i v sobotu jít do práce, je pro něj důležité, že se jeho lidé posouvají, a navíc oplývá skromností, kterou by mu mnozí mohli závidět.


Konečně živé akce!

V posledních dvou měsících jsme ONLINE dodali 5 velkých seminářů, několik webinářů a setkání našich top klientů. Jsme rádi, že tu taková možnost je a že jsme se mohli vidět alespoň virtuálně. Byla to ale fuška, a tak už se těšíme na živé akce. Ne že by třeba konference byla něco snadného na organizaci! :)

Komunikační soustředění už v lednu

Ve dnech 20. až 23. ledna 2021 proběhne unikátní Komunikační soustředění nejen pro personalisty v komorní skupince. Zbývají nám poslední 2 místa.

KONFERENCE Moderní trendy HR 2021

Jestli jste zažili konferenci v roce 2019, pak Vám je jasné, že na té březnové nemůžete chybět. Není to jen o obsahu, ale také o setkání spousty inspirativních lidí.

Mimo to na leden také chystáme již tradiční workshop s Lucií Spáčilovou Moje personální strategie. Živě v malých skupnikách budeme v Praze i v Brně. Ještě nemáte rezervované místo?


Napsali jsme...

V téhle části novinek se budeme pyšnit odborným obsahem, který jsme napsali pro média či pro naše webovky. Nejvíc ale při jejich psaní myslíme na to, jak podpoří české firmy v tom, aby se jim víc dařilo. A také doufám, že Vám neunikly nové díly podcastu a videorozhovorů O LIDECH s Lucií Spáčilovou.


Pořád hledáme

Protože v Performii rozhodně nezastavujeme, pořád hledáme nové obchodníky a konzultanty v jednom, kteří touží pomáhat českým firmám s jejich týmy a způsobovat velké věci. Víte o někom? Pošlete mu odkaz na naši kariérní stránku.

Už máte rezervované místo na konferenci Moderní trendy HR 2021?


Tuhle událost si nemůžete nechat ujít!


Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 11-2023


Co se v Performii událo na podzim roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 5-2023


Co se v Performii událo na jaře roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí pro TOP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2023


Co se v Performii událo v prvním čtvrtletí roku 2023? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte ve shrnutí pro top klienty Performia.

celý článek